Kategoriler
Mobil

Samsung Galaxy S8 Hakkında Hoparlör Sorunu

Samsung Galaxy S8, bu kez yoğun hoparlör problemleriyle gündeme geldi. Kullanıcılar ve teknoloji medyası bunun kronik bir sorun olduğunu ifade ederken Samsung bu suçlamaları kabul etmiyor.

Günümüzün ünlü teknoloji şirketlerinden Samsung, bildiğiniz üzere mobil alanda büyük başarılar elde ediyor ancak son zamanlarda pek çok kaosta ismi epey anıldı. Samsung Galaxy Note serisinde uğradığı sekte ile adeta hayranlarının tepkisini çeken Samsung, Note 7 hususunda batarya probleminden dolayı telefonun üretimini bırakmış ve farklı bir Note 7R’yi sunmaya karar vermişti. Tam sular duruldu derken Samsung’un şimdi de S8 kabusu boy gösteriyor. Daha önce S8 ile ilgili pek çok iddia atıldı ancak bu kez ortaya atılan iddialar o kadar fazla ki bu durum Samsung’un yine başını yakabilecek gibi gözüküyor.

HOPARLÖR SORUNU GÜNDEMDE

Samsung Galaxy S8 telefonunda kronik bir hoparlör sorunu olduğu iddia ediliyor. İddia edilenlere göre hoparlör çalışması gerektiği gibi çalışmıyor. Elimize ulaşan bilgilere göre bazı S8 kullanıcıları hoparlörlerinde bulunan problemlerinden dolayı Samsung’a ürünü iade etmek istemiş ancak Samsung tarafından bu kabul edilmemiş. Çünkü Samsung, ürettiği cihazın hoparlör donanımında herhangi bir teknik hata yapılmadığını düşünüyor..  Ancak Samsung’un S8 telefonu ile ilgili hoparlörü gevşek yerleştirdiğini ve mühendislik hatasının bulunduğunu kendi bazı mühendisleri dahi onaylamış. Bu durum da taktir edersiniz ki Samsung’un işini daha da zorlaştıracak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir