Kategoriler
Mobil

OnePlus 5 İle Çekilmiş Fotoğraflar Ortaya Çıktı!

Merakla beklenen OnePlus’ın yeni modeli OnePlus 5 kısa bir sürede çıkacak. OnePlus’ın bu yeni modelinin çıkışı beklenirken OnePlus 5 ile çekilmiş fotoğraflar ortaya çıktı!

OnePlus firmasının yeni amiral gemi katili modeli olacak olan OnePlus 5 ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. OnePlus 5’e ait olan EXIF verilerine göre OnePlus 5 ortaya çıktı.

Fotoğrafların A5000 model numarasına sahip bir modelle çekilmiş. Bilindiği gibi OnePlus 3, A3000 model numarasına sahipti. Ek olarak EXIF verilerine göre enlem ve boylam bilgileri de yer alıyor. Bu verilere göre fotoğraflar Shenzen, Çin’de çekildiği ortaya çıkıyor.

OnePlus 5 Çift Kamera Gelecek!

Diğer fotoğrafa bakıldığında ise OnePlus 5’in arka yüzünde çift kamera bulunduğu doğrulanıyor. Fotoğrafa bakıldığında 16 megapiksel çözünürlüğünde geniş açılı bir kamera ile geldiği görülüyor

Kısa bir süre sonra tanıtılması beklenen OnePlus 5’in 1080 x 1920 çözünürlüğünde 5.5 inç Super AMOLED ekranla geleceği ve Snapdragon 835 işlemciden güç alması bekleniyor. 8 GB RAM ile desteklenecek olan OnePlus 5’in 64 GB ve 128 GB dahili depolama alanıyla gelmesi bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir