Kategoriler
Mobil

Nokia’nın Yeni Amiral Gemisi Nokia 8’den İnanılmaz Sızıntı

Nokia’nın Yeni Amiral Gemisi Nokia 8’den İnanılmaz Sızıntı ortaya çıktı. Nokia’nın yeni tasarladığı ve kullanıcılar ile şu sıralar tanıştıracağı amiral gemisi telefonu ile alakalı en doğru haberler ortaya çıktı. Bu sızan haberler sayesinde cihazın tasarımını ve özelliklerini henüz çıkmadan bilebiliyoruz.

HMD Global, Şubatta Android akıllı telefonlarının yepyeni bir serisini piyasaya sürmesiyle birlikte Nokia’nın adını hortlattı. Bazı anlaşma problemlerinden dolayı ufak sıkıntılar yaşanmış olsa da Nokia 6, Haziran ayından itibaren satışa başladı. Fakat birkaç söylenti HMD’nin daha fazla özellikli ve üst düzey bir akıllı telefonunun özelliklerini, resmen Nokia 8‘i hatırlattı. Ayrıca beklenen gibi Zeiss optiği ile satışa sunulacak.

Kaza Sonucu Çıkan Nokia 8

Nokia 8, esasında bir tesadüf sonucunda ortaya çıktı. Cihaz, bir firmanın fotoğrafçısı tarafından, büyük olasılıkla başka bir telefonda bulunan videoyu yüklediği zaman göründü. Model numarası TA-1012 olan cihaz, FCC veritabanına yükleme yapıldı ve Nokia 8 için olası güçlü bir rakip olarak piyasaya çıkacak. Ayrıca Nokia 8, Snapdragon 835 işlemciye sahip olacak şekilde tasarlandığı için, arkasında çift kamera olacak.

İskandinav web sitesi WinFuture’a açıklamalarına göre, TA-1012 model numaralı yeni çıkacak olan cihazın özellikleri de Nokia 8’den (TA-1004) bir tık daha üstün olacak. Bu yüzden diğer cihaza da Nokia 9 olarak algılayabiliriz.

Birçok kullanıcı cihazın özellikleri dışında görüntü olarak pek de farklı değil, hatta ekran gövde oranının çok yüksek olduğunu ve cihazın çerçevesinin bu kadar büyük olmasını beklemediklerini belirttiler.

Bize düşen de cihazın kullanıcılar tarafından tecrübe edilip, sonrasında yapılacak olumlu ya da olumsuz yorumlara göre yeni bir yazı ile sizi bilgilendirmek olacaktır. Bu cihaz kullanılmaya başladığı andan itibaren, bir üst modeli tasarlanmaya başladığı da söylentiler arasında. Bekleyip göreceğiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir