Kategoriler
Mobil

Motorola 9 Yeni Telefon Modeliyle Bu Yıla Damga Vuracak!

Akıllı telefon üreticisi Motorola, 2017’de 9 yeni modeliyle kullanıcısıyla buluşmaya hazırlanıyor. Bu yıl çıkaracağı modellerin listesi hazır ama daha bizlerle paylaşılmadı. Ancak internete sızdırıldı bile!

Motorola 9 ile güçlenmeyi planlıyor

9 yeni akıllı telefonun özelliği amiral gemisi olmaları ve keseye uygun fiyatlandırılmaları. Bir süredir üzerinde çalışılan bu telefonlara dair yeni bilgiler sabah saatlerinde sızdırıldı. Evan Blass son model ürünlerle ilgili yaptığı haberlerle tanınıyor. Bu sabah da Motorola’nın 9 modeliyle ilgili sunum slaytını paylaştı. Telefonların fiyat ve özellikleri 5 seviyede incelenmiş…

Motorola amiral gemisi telefonlar sınırsız yetenekler sunuyor. Moto Z serisi ön planda. 5.5 inç ekranlı Moto Z2 Play modelinde Moto Mods desteği var. Force modelinde Snapdragon 835 platformu ve gigabit LTE özelliği var. Bu modeller çatlama ve kırılmaya dayanıklı. G serisine de yeni fertler katılıyor. Moto X4’ün etiketi sınırsız mükemmeliyet sloganını taşıyor.

X4 ekranı 5.2 inç ve daha küçük. Moto gS ve gS+ gibi iki yeni üye de G serisi ailesine merhaba diyor. Metal gövdeye sahip bu modelin plus versiyonunda çift kamera yer alıyor. E serisi de boş kalmamış. E Plus uzun süre dayanan 5000 mAh pile, 2.5D cama, 5.5 inç ekrana ve parmak izi algılayıcısına sahip. Moto E modelinin ekranı daha küçük. Motorola böylece parmak izi teknolojisi ilk kez E serisine taşıyacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir