Kategoriler
Mobil

Moto X4 En İyi Orta Segment Telefonlar Biri Olacak

Moto Z serileriyle öne çıkmaya başlayan yeni Lenovo Moto modellerine yeni üyeler geliyor. Telefonlar 9 yeni model daha ekleneceği kısa süre önce açıklanmıştı. Bu modellerin neler olacağı konusunda ise yeni bilgiler gelmeye başladı. Tüm modeller içerisinde en çok dikkat çeken modelin ise Moto X4 serisi olması bekleniyor. Ortaya atılan iddialar doğruysa en iyi orta segment akıllı telefonlardan biri olacağı görülen Moto X4 akıllı telefonları için beklentilere bakalım.

Moto X4 Çok İddialı Geliyor

Telefonların orta segment üyesi olmasına karşın özellikleri üst seviye akıllı telefonları yansıtmakta. Tabi şu an için gelen hemen her özelliklerin iddia olarak lanse edildiğini de belirtelim. Henüz marka tarafından yapılan bir doğrulama açıklaması göremedik. Yeni seri akıllı telefonların beklenen özelliklerine geçecek olursak ilk olarak telefonların ekranlar dikkat çekiyor. 5.5 inç ekran boyutuyla beraber gelmesi beklenen Moto X4 akıllı telefonlarının muhtemelen Full HD çözünürlük desteği sunması bekleniyor. Bunun dışından telefonların malzemesinde ise tamamı metal kasa kullanımı yapılacağı belirtiliyor.

İşlemci kısmında ise Moto X4 akıllı telefonlarının çok kısa süre önce tanıtılan ve orta sınıfın yeni amiral gemisi işlemci modeli olmayı başaran Snapdragon 660 serisini barındıracağı bekleniyor. Hız konusunda 2.2 GHz değerlerine kadar çıkabilen işlemcilerin Moto X4 telefonlarında fark oluşturacağı kesin.

İşlemcilerin yanında RAM bellek kısmında ise 4 GB seçiminin öne çıktığını da eklemek gerekiyor. Sadece bu detaylar bile yeni seri akıllı telefonların oldukça başarılı olacağı gösterse de bir diğer önemli detayın pil kapasitesi olduğunu da ekleyelim. Eğer iddialar doğruysa yeni seri akıllı telefonlarda 3.800-3.900 mAh değerinde pilleri kullanılacak.

Moto X4 Ne Zaman Geliyor

Tüm bu özellikleriyle ilgi odağı olacağına kesin gözüyle bakılan akıllı telefonların fiyatının ve çıkış tarihinin de açıklanmadığını da belirtelim. Fakat yeni telefonun 9 yeni modelle beraber çıkış yapması beklentileri var. Bir nevi markanın orta segment serileri için amiral gemisi akıllı telefonları olacağı düşünülen X4 modelinin çıkış tarihi ve fiyat bilgileri geldiğinde sitemizden sizlere aktaracağız. Şu an için elde edilen bilgiler bu kadarla sınırlı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir