Kategoriler
Mobil

Microsoft Yöneticisinden Beklenmedik Windows Phone Açıklaması

Akıllı telefon pazarından Windows Phone’un tamamen çekileceğini düşünüyorduk fakat o da ne ? Microsoft yöneticilerinden beklenmedik bir açıklama geldi.

Microsoft, kuşkusuz bilgisayar alanında son derece başarılı bir şirket. Şuan da PC platformunda en fazla kullanılan işletim sistemi Windows… Ancak Microsoft, aynı başarıları mobil platformda bir türlü sağlayamıyor. Windows Phone sistemlerine sahip telefonların sayısı ve kullanım oranları giderek düşerken, daha önce Microsoft cephesinden yapılan açıklamada yenilginin kabullendiğine yönelik ifadelere yer verilmişti. Ancak Microsoft yöneticilerinden gelen son bir açıklama kafaları karıştırdı.

MİCROSOFT HALA UMUDUNU KORUYOR

Microsoft CEO‘su Nadella, yapmış olduğu açıklamada Windows Phone’un şuan da kötü bir durumda olduğunu kabul ettiğini , ancak önümüzdeki dönemde bu durumun değişebileceğini açıklayarak dikkat çekti. Nadella, ifadesinde Microsoft’un hala gelecek vaadeden işler yapacağını, mobil platformda bunu herkesin göreceğini kaydetti.

Yani sözün özü Microsoft, mobil platformda kulaç atmaya devam edecek. Bu çabanın başarılı olup olmayacağını zaman gösterecek ancak her halükarda pazarda çeşitlilik olması kullanıcının yararına olacaktır.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir