Kategoriler
İnternet

Utorrent Tarayıcıyla Entegreli Bir Şekilde Çalışacak

Günümüzün en fazla kullanılan torrent yazılımlarından Utorrent, tarayıcılar ile tamamen entegreli bir şekilde yani bir eklenti olarak çalışacak.

Torrent alanında bilindiği üzere Utorrent ve Bitcomet gibi uygulamalar son derece ünlü. Bu uygulamaları insanlar torrent dosyalarını indirebilmek için kullanıyorlar ve programları tarayıcıdan bağımsız olarak kullanıyorlar. Uygulama olarak masa üstünde kalan bu torrent programları ihtiyaç halinde çalıştırılıyor. İşte Utorrent, torrent programlarının harici olarak bilgisayarda yer kaplamasına gerek olmadığını düşünüyor ve bu doğrultuda tarayıcı ile tamamen entegreli bir biçimde çalışacak olan yeni bir eklenti yazılımı geliştiriyor.

UTORRENT BİR TARAYICI EKLENTİSİ OLUYOR

Utorrent ile ilgili alınan karar doğrultusunda bundan sonra harici olarak Utorrent indirmek yerine direk tarayıcınıza eklenti olarak indirip fazla dosya kalabalığından kurtulacaksınız. Bu durum son derece pratik gözüküyor ancak torrent programlarının genelde arka planda indirme işlemlerini yaptığı düşünülürse kullanıcılar mecburen sürekli tarayıcıyı çalışır vaziyette bırakmak zorunda kalabilirler ve bu da işlemciye ekstra bir yük bindirebilir. Yine de Utorrent yapımcıları bunun için de bir önlem düşünmüş olabilir. Bekleyip göreceğiz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir