Kategoriler
Mobil

Meizu Türkiye Satışları Kasım Ayında Başlayacak

Akıllı telefon pazarında adı son zamanlarda çok duyulan telefon üreticisi Meizu Türkiye pazarına giriyor. 2003 yılında Jack Wong tarafından kurulan firma Çin’in en büyük beş telefon üreticisi arasına girmiş durumda. Dünyaya açılan ve Avrupa dahil 30 ülkede faaliyet gösteren Meizu, Türkiye ile ilgili süreci tamamlayarak Murat Sungur Özkan‘ı Türkiye Müdürü olarak atadı. Aynı zamanda Meizu ilk olarak Genpa ile distiribütörlük anlaşması imzalayarak  stratejik bir hamle yaptı.

Meizu Türkiye Ülke Müdürü Murat Sungur Özkan yaptığı açıklamada Çin’de geniş kitlelerin Meizu’ya karşı yoğun bir ilgisi ve sadakati olduğunu, şimdi ise Türkiye’de aynı ilgi ve sadakati oluşturmanın hedefleri arasında yer aldığını söyledi. Önceliklerinin satış ve teknik servis operasyonunda kullanıcıyı ön planda tutacak bir ağ oluşturmak olduğunu, bunu da Genpa ile elde edilen başarı ve tecrübe ile birleştirmek istediklerini söyledi.

Genpa İcra Kurulu Başkanı M. Fatih Erdem ise yaptığı açıklamada, Dünyanın birçok ülkesinde Ar-Ge gücü ve yenilikçilikle anılan Meizu’nun Türkiye pazarına Genpa ile giriş yapmasından mutluluk duyuyoruz. Genpa olarak sunacağımız tecrübe ve geniş hizmet ağıyla birlikte Meizu’nun küresel pazarda yakaladığı başarıya, Türkiye pazarında da ulaşacağına inanıyoruz.”

Ayrıca Meizu  2015 yılında Alibaba’dan 590 milyon dolar yatırım almıştı. Meizu Türkiye satışlarına Kasım ayı içinde başlayacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir