Kategoriler
Mobil

LG X Cihazı Teknik Özellikleri

LG X cihazı hakkında yeni teknik bilgiler var! Ürün ile ilgili elimize ulaşan taze bilgiler arasında özellikle cihazın batarya özellikleri oldukça dikkat çekiyor.

Sahip olduğu kategoride en ünlü markalardan olan LG, şimdi de LG X cihazı ile gündemde. LG, yeni akıllı telefonu ile epey dikkat çekiyor. Ürünün özellikle batarya özellikleri hayranlarının dikkatini fazlasıyla çekecek cinsten.

LG X CİHAZI TEKNİK ÖZELLİKLERİ

LG X, metal gövdeli bir akıllı telefon ve suya, toza karşılığı büyük bir dayanıklılığa sahip. Ürün 5.2 inch boyutunda ideal bir ekran ve bunun yanında full HD ekran çözünürlüğü ile karşımıza çıkmakta. Üründe çeşitli ekran koruma teknolojileri de yer almakta ve böylelikle daha sağlam bir cihaz haline gelmekte.

16 MP arka kamerası bulunan LG X akıllı telefonu aynı zamanda 5 MP de ön kameraya sahip. Üründe dağıcılar ve askerler için de pek çok özellik yer alıyor. Mesela pusula, el feneri, bas-konuş özellikleri bunlardan sadece bazıları…

Geldik ürünün en can alıcı teknik detaylarından birine;  LG X, tamı tamına 4100 mAh’lık bataryaya sahip ve haliyle çok yüksek bir şarj ömrü vaadediyor. Tabii bu kadar büyük bir batarya haliyle ağırlığı biraz arttırıyor. Ancak ağırlıktan önemli olan nokta cihazda sağlık açısından risk oluşturacak bir bataryanın bulunup bulunmadığı… Çünkü bildiğiniz gibi Samsung, büyük bir batarya ekleyeyim derken Note 7’de kabus yaşamıştı. Umarız LG, bu konuda gerekli önlemleri almıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir