Kategoriler
Mobil

Lg V30 Cihazının Yeni Özellikleri

LG markası gün geçtikçe yeniliklerle müşterilere sunulmaktadır. Geçmişten günümüze kadar sürekli kendini geliştirerek ve müşterilerin memnuniyetini sağlamak için çalışan LG markası sürekli yepyeni cihazlarla kullanıcılar sunuluyor.

LG serisinin yeni akıllı telefonu olan V30 cihazının piyasaya sürülmesine birkaç haftalar öncesinden cihazın ara yüzü hakkında bazı bilgileri piyasaya sunmuştur. LG serisi en çıkaracağı cihaz ile geçmişteki cihazlardan çok farklı bir görünüm ve yepyeni uygulamaları piyasaya sunacaktır. Yeni amiral telefonunun kasa farkı ve kamera, güvenlik açıklarının kapatmış gibi özelliklerini yenileyip müşterilere sunacaktır. Ekran farkını Always-on ekran farkını cihazında uygulayarak rekabet mücadelesine girmiş olacaktır. Ancak ekran konusunda ise V20 ekranına benzetilmiş olduğu da iddia edilmiş olmaktadır.

Amiral Gemisi V30 Cihazının Yenilikleri

LG serisinin son çıkartacağı V30 serisi cihazının ana menü ekranını ise çok farklı olduğunu iddia etmiştir. Ancak LG markası son çıkartacağı cihazda ekran kısmının tamamen kaplanmaması olduğunu iddia ederek yeni bir ara yüz olduğunu belirterek daha iyi bir çözünürlük olması için çalışmalar yapmıştır. Gelişmiş ekran teknolojinin gücünü kullanarak sıra dışı bir görüntü sergiliyor.

LG son çıkartacağı cihazında ise yepyeni bir ara yüzü yaparak ve kamera sistemini daha fazla geliştirip müşterilere sunuyor. Kamera sistemini profesyonel olarak ayarlama haklarını sahip olunması ve kamerada istenilen bazı özellikleri de indirerek kullanıma sunulma özelliğini ortaya koymuştur.

LG cihazı daha fazla hızlandırma özelliklerini koyarak kamera özelliğinde ise hızlı ve kolay bir şekilde GIF, Film yapma gibi özelliklerini de yeni V30 modeline ekleneceğini belirmiştir. Cihaza son sürüm işletim sistemini kurarak ve güncellemelere sürekli açık olan amiral telefonu çok yakın zamanda piyasada olması beklenmektedir. Cihaz da ise güvenlik donanımlarını arttırarak yüz tanıma sistemini, parmak izi okuyucu gibi özellikleri cihaza sunarak daha iyi cihaz haline getirmesi beklenmektedir.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir