Kategoriler
Mobil

Lenovo K7 Note Özellikleri Ortaya Çıktı

Lenovo, bir süredir katlanabilir akıllı telefon modelleriyle gündemde. Yeni seri akıllı telefonlarında katlanabilir ekran konsepti uygulayan Lenovo, bu telefon konseptinden hemen sonra katlanabilir tablet modelini de ortaya çıkarmıştı. Yeni seri akıllı telefonların ve tabletlerin teknolojisi tanıtıldığı andan beridir konuşulmaya devam etse de Lenovo’nun tek yeniliğinin bu iki model olmayacağı ortaya çıktı. Bunun yanı sıra Lenovo K7 Note akıllı telefonlarının da şimdilerde tanıtılması bekleniyor. Yeni seri akıllı telefonların tanıtımından hemen önce yapılan yarışma içinde yeni modellerin bazı özelliklerinin paylaşıldığını da belirtelim. Peki, Lenovo K7 Note akıllı telefonları nasıl özelliklere sahip?

Lenovo K7 Note Orta Segment İçin Geliyor

Yeni seri akıllı telefonların çok yüksek özelliklerinin olmayacağı belirtiliyor. Daha önceki modellerle de karşılaştırıldığında yine orta segment akıllı telefon modelleri olarak karşımıza çıkacak olan Lenovo K7 Note serisinin özellikle işlemci kısmında başarı elde etmesi bekleniyor. Tasarımı ve ekran özellikleri konusunda çok detaylı bilgiler elde edemediğimiz yeni akıllı telefonların, işlemci kısmındaysa yine Snapdragon işlemci modellerini tercih edeceğini göreceğiz. Snapdragon 652 ya da Snapdragon 625 işlemci sınıfını barındırması beklenen yeni akıllı telefonların orta sınıf ama performans açısından oldukça başarılı olacağını görüyoruz.

Lenovo K7 Note

Bazı kaynaklar yeni seri akıllı telefonların Helio X20 işlemcilerini de barındıracağını gösteriyor. Fakat şimdilik Snapdragon üzerinde daha çok durulduğunu ekleyelim. İşlemci modeli dışında neredeyse hiçbir detayı belli olmayan akıllı telefonların RAM bellek kısmında yapacağı seçim ve batarya kısmında markanın geleneklerine uyarak sunacağı yüksek kapasitelerinin ne kadar sınırlı olacağı konusundaysa Lenovo tarafından yapılacak tanıtımı beklemek gerekiyor. Ayrıca belirtelim Lenovo K7 Note modeline şimdiden ilgi oldukça yüksek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir