Kategoriler
Mobil

Bu Kez Meizu Çerçevesiz Akıllı Telefon Üretimi Yapacak

Mobil dünyada yaşanan tasarım farkları, yeni bir dönemin başlamasına neden oldu. Öyle ki yeni seri akıllı telefonlarla beraber tasarım konusunda önemli değişikliklerle beraber çerçevesiz ekran modası başladı. LG, Samsung, Xiaomi derken Apple’ın bile çerçevesiz akıllı telefon dönemine geçiş yaptığını görmeye başladık. iPhone 8 akıllı telefon serisiyle beraber başlayacak Apple sürecinden sonra ise bu kez Meizu markanın bu alanda yeni bir akıllı telefon üretmeye hazırlandığı ortaya çıktı. Meizu tarafından bir açıklama yapılmamış olsa da paylaşılan bir görsel, markanın yeni seri akıllı telefonlarının tamamen çerçevesiz olduğunu gösteriyor.

Meizu Çerçevesiz Akıllı Telefon Doğrulandı Mı?

Weibo üzerinden paylaşıldığı belirtilen yeni görseller beraber, son seri Meizu akıllı telefonlarının çerçevesiz bir yüzeye sahip olduğu neredeyse doğrulanıyor. Fakat ilginç olan bir bilgi de yok değil. Söz konusu görselin paylaşılmasının hemen ardından firmanın konu hakkında açıklama yaptığı ortaya çıktı. Firma yetkilileri tarafından gelen açıklamada ise yeni akıllı telefonların çerçevesiz olacağını gösteren görselin yalanlandığını belirtelim. Net bir yalanlama olmasa da bunların dedikodu olduğunu belirten marka, herhangi başka bir açıklama yapmadı.

Meizu

Daha önce çift ekranlı akıllı telefonlarının ortaya çıktığını bildiğimiz markanın, ekran kısmında çift ekran teknolojilerini kullanmış olması bundan sonraki süreçte de çerçevesiz ekranlar için ilk adaylardan biri olduğunun kanıtı.

Fakat Meizu tarafından görselin yalanlanmış olması da kafaları karıştırmadı değil. Yeni akıllı telefonlarda nasıl bir sistem kullanacağını göreceğiz. Fakat er ya da geç marka tarafından da çerçevesiz ekranlara geçiş yapılacağı düşüncesi, hakim olan düşünce. Bir sonraki amiral gemisinde mi bu tercih yapılacak? Orası merak konusu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir