Kategoriler
Mobil

Bu Kez Lenovo K8 Note Modeli Ortaya Çıktı

Lenovo, son ayların en aktif firmalarından birisi. Geçtiğimiz günlerde düzenlediği resmi etkinlikle beraber birçok yeni teknoloji ürününü tanıtan markanın, bükülebilir ve katlanabilir tabletleriyle telefonları öne çıkmıştı. İlgiyle takip edilen yeni teknolojiler henüz konuşulmaya devam ederken marka merakla beklenen bir telefon modeli daha duyurmuş ve Lenovo K7 Note ortaya çıkmıştı. Henüz detaylı tanıtımı gerçekleştirilmeyen K7 Note özellikleri detaylanmamışken markanın bir başka akıllı telefonu daha ortaya çıktı. Üstelik yine Note modeli Lenovo K8 Note serisinin özellikleri ortaya çıktı. Performans testlerinde ortaya çıkan Lenovo K8 Note nasıl sistemlere sahip olacak?

Lenovo K8 Note Testlerde Kendini Gösterdi

Henüz yeni modelin ekran boyutu ve tasarım değişiklikleri konusunda net bilgiler yok. Kaldı ki şu an gündemde olan K7 Note modelinin de detayları netlik kazanmış değil. Fakat önümüzdeki sene gelmesi beklenen Lenovo K8 Note modelinin işlemci serileri ortaya çıktı. Performans testlerine bakacak olursak yeni seride MediaTek tercihi yapılacak. Bu sene ortaya çıkacak olan K7 modelinde Snapdragon tercihi yapılırken yeni seride MediaTek Helio X20 işlemcilerinin kullanılacağının görülmesi de biraz eleştiri almadı değil. Eleştirilere neden olacağı şimdiden konuşulan işlemci modelinin dışında akıllı telefonların, 4 GB RAM bellek miktarına sahip olacağı gösteriliyor.

Lenovo K8 Note

Android 7.1.1 işletim sistemi sürümüyle beraber test edildiği belirtilen akıllı telefonların, muhtemelen Android 7.1.1 sürümüyle çıkış yapacağı fakat Android O serisine kadar yükseltileceği konuşuluyor. Şimdilik sınırlı bilgiler olsa da çok kısa bir süre içerisinde yapılacak K7 Note tanıtımından sonra yeni modelin de gündeme gelmesi bekleniyor. Zamanla daha detaylı özelliklerde ortaya çıkacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir