Kategoriler
Mobil

iPhone X Güney Kore’de 3 Dakikada Tükendi

Apple’ın son modeli olan iphone X Güney Kore’de ön siparişlerin açılması üzerine 3 dakika içinde tükendi. Bildiğimiz gibi Apple yeni modeli ile bir çok ülkede yok satıyor. Samsung’un ülkesi olan Güney Kore’de de Apple’a yoğun bir ilgi var.
Apple tarafından tanıtımı yapılan iphone X ilk günden itibaren bir çok eleştiriye maruz kalmıştı. Bir çok kişi Steve Jobs’tan sonra firmanın ilerleme kaydedemediğini, gelen yeniliklerin yeterli olmadığını söylemişti. Ancak tüm bu eleştirilere rağmen iphone x modeli ön siparişe çıktığı gibi bir çok ülkede ilk 10 dakika içerisinde tükendi. Bu da firmanın tüm eleştirilere rağmen halen ilgi gördüğünü bizlere anlatıyor.

Güney Kore’de de benzer durumlar yaşandı. Apple tarafından ön siparişe sunulan iphone X modeli 3 dakika içinde tükenerek adeta ülkede rekor kırdı. Unutmamak gerekir ki Samsung Güney Kore’nin çıkardığı en büyük firmaların başında geliyor. Ayrıca Güney Kore’de satışa sunulan modelin pahalı olduğu eleştirileri de gelmişti. Ülkede asgari ücret fiyatının 1.100 dolar olduğu, telefonun ise 1.237 dolara satıldığı biliniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir