Kategoriler
Mobil

İphone 8 tasarımı nihai karar

Bir foxconn çalışanının iphone 8 ile ilgili sızdırdığı bilgiler iphone hayranlarını heycanlandırdı.

Son zamanla çıkması merakla beklenen Apple’ın yeni göz bebeği iPhone 8 tasarım konusunda yeni bilgiler sızdırıldı. Bir foxconn çalışanının verdiği bilgi iPhone 8 tasarımı konusunda tam olarak nihai bir karara varmış değiliz yalnız 2 farklı tasarım üzerinde yoğunluk verdiklerini ifade etti.

 

Özellikleri ile fark oluşturacak olan iphone 8 tasarımdaki kararsızlıklarını şu şekilde ifade etti Touch ID sensörü ekrana yerleştirilmiş ve arka tarafa yerleştirilmiş şekilde iki farklı tasarım üzerinde çalıştıklarını ifade ederken tam olarak net bilgi vermedi. Yalnız ekrana yerleştirilmiş bir Touch ID daha şık olabileceğini ifade ediyor. Ancak sızdırılan görsellerde Touch ID’un arka tarafa yerleştirildiği görülmektedir buda demek oluyor ki tam olarak ne tür tasarım ile karşımıza çıkacağı henüz belli değil.


Sızdırılan bilgiler arasında iDropNews raporun göre, iPhone 8 OLED ekranının 4 mm’lik çok ince, sağlam kavisli bir yapıda olacağını belirtiyor. İphone 8 ile gelecek en ilginç tasarım ise ön kameranın ekrana gömüleceği yönünde. Oldukça iddialı görünen iphone 8 şimdiden tasarımıyla göz dolduracak gibi. Sızdırılan görsellere baktığımızda ekrana oldukça fazla yer verilmiş çerçevesi ise daraltılmış durumda. Tam olarak net bir tasarım olmasa da görsel olarak şimdiden en iyiler arasında.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir