Kategoriler
İnceleme Mobil

iPhone 8 Fonksiyon Çubuğu ile Kullanıcılarını Sevindirecek

Apple şirketinin meşhur akıllı telefonu iPhone, son modelinin konsept görüntüleri ile gündemde. iPhone 8’in yeni konsept görüntülerine bakılacak olursa, kullanıcıların çok işine yarayacağı yeni bir özellik yolda.

Apple, görüntülerde var olan yeni fonksiyon çubuğunu cihazına eklerse, kullanıcılarını sevindirecek. Yeni bilgiye göre telefonun home tuşunun yerinde fonksiyon tuşu olacak.

iPhone 8 meraklıları telefonun çıkış tarihini heyecanla bekliyor. Ortaya çıkan konsept görüntüler bu heyecanı ikiye katladı. Hatta bu fikri birçok firma kullanabilir. iPhone 8’de home tuşu diğer modellerin aksine ekranın arkasına gelebilir, böylece telefonun ekranı daha da genişletilebilir. Home tuşunun olduğu yerde ise Macbook Pro’dakine benzer mini Touch Bar olabilir!

iPhone 8 yeni konsept görüntüleri iDropNews’ten geldi. Telefonun alt kısmında parmak izi okuyucu, arama ekranı, playlist bölümleri yer alıyor. Bu yeni tasarımla hem cihazın ekranı genişliyor hem de kullanım daha fonksiyonel oluyor. Apple adına oldukça şık ve iddialı bir tasarım… Bu yenilik akıllara Samsung’un ‘her zaman açık ekran’ özelliğinin de olup olmayacağını getiriyor…

Alt kısımdaki parmak izi okuyucusunun çoklu alanlarda kullanılması da fikirler arasında. Müzik listesini değiştirmek için alt kısmı her an pratik bir şekilde kullanabilmemiz de avantajlı olabilir. Bakalım Apple konuyla ilgili net bir açıklama yapacak mı?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir