Kategoriler
Mobil

iPhone 8 basına sızmaya başladı bile

Apple firmasının merakla beklenen telefonu iPhone 8’in basına sızan fotoğrafları telefon hakkında merak edilenlerin yavaş yavaş ortadan kalmasını sağlamaya başladı. Geçen senenin sonlarına doğru bizlere sunduğu iPhone 7 ile beklentileri karşılayan Apple firmasının yeni amiral gemisinde ne gibi özellikleri sunacağı kullanıcılar tarafından merak edilmeye başlandı bile. Ancak Apple’da çalışan ve ismi henüz netleşmeyen bir kişinin paylaştığı resimlerden sonra iPhone 8 hakkında kaba taslak bilgiler artık gün yüzüne çıkmaya başladı.

iPhone 8 nasıl olacak?

iPhone 7 telefonunun Dünya’da en çok satan telefon olması iPhone 8’nin aynı başarı yakalayıp yakalayamayacağı konusunda merakın giderek artmasına neden oldu. Özellikle Samsung’un yeni amiral gemisi S8’de bulunan özelliklerin gerisinde kalması beklenen iPhone 8’in en dikkat çeken detayı ön kamerasının panelde görünmeyecek olması. Her geçen gün telefonda dikkat çeken özellikleri kullanıcılarına sunmayı hedefleyen firmanın iPhone 8 telefonunda ekranın içine gömülü olan ön kamerası şimdiden gerçekten dikkatleri çekme başarısı gösterdi. Ancak sadece bununla sınırlı kalmaya Apple firmasının ekran boyutu konusunda yine 5.8 inçlik ekran kullanacağı ancak bu sefer gömülü ekran olan modeli tercih etmesi bekleniyor. Ekranlarının kenarlarında bulunan çerçeve konusunda da iyileştirme yapan firma bütün kenarlarda 4 mm boyutlarında kenar ekran kullanarak telefonun ekran gövde oranında kullanıcılara artış yaşatması bekleniyor. Son derece şık bir görüntü de olmasını sağlayacak bu özelliğin gelip gelmeyeceği şu an için sadece söylentiler arasında olduğundan dolayı net bir bilgi aktarmak yanlış olacaktır.

iPhone 8’de gelmesi beklenen bir diğer özellik ise kablosuz şarj özelliği olacak. Kablosuz şarj özelliğinin yanı sıra telefonda bir diğer beklenen farklı özellikte parmak izi okuyucunun yine ön kamera gibi ekrana gömülü olarak geleceği yönünde. Yakın zamanda karşımıza çıkması beklenen amiral gemi iPhone 8 hakkında detayı bilgiler geldikçe sizler için sitemizde paylaşmaya devam edeceğiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir