Kategoriler
Mobil

Huawie Hunor 9 İncelenmesi Ve Teknik Özellikleri

Huawei Hunor 9 Renklerin yanı sıra yeni tasarımın LED flaş ışığı ve lazer otomatik odaklama bölmesinin tasarımına ve düzenlemelerine yakından baktığınızda önceki modelin tasarımı ile olan ince farklılıkları da görebilirsiniz.

Huawie Hunor 9 yeni görüntüleri sızdı

Fakat bununla birlikte son internete sızan görüntüler de geçen hafta gördüğümüz resmi görüntülerle daha tutarlı görünüyor . Çok belirgin olmasa da yeni tasarımlar bize Çin TENAA’da olduğu gibi arka kasasında çift eğimli bir tasarım sergiliyor.

Huawei Honor 9 özellikleri

Ön tarafta bir parmak izi sensörü olarak da kullanılan bir Ana Sayfa düğmesi de var ortaya çıkan Honor 9 Çin’deki bu kurumdan satış için onay aldı. Bu sertifika telefonun özelliklerinin çoğunun bir listesinin artık ortaya çıktığı anlamına geliyor.

Huawei Hunor 9, gördüğünüz gibi Honor 8’e çok benziyor. fakat aralarındaki fark ise Arkada bulunan ikili LED flaş ve lazer otofokus özellikli çift kameraları Honor 8’de dikey, Honor 9’da ise yatay durumda konulmuş Honor 9 147.3 x 70.9 x 7.45 mm ölçülerinde ve bu sayede 1.8 mm daha uzun. 5.15 inçlik 1080p çözünürlükte ekran ve 2.4 GHz sekiz çekirdekli işlemcisi bulunuyor.

Huawei Honor 9

telefonun yapmış olduğu en büyük alan ise işlemcisi oldu. Kirin 950 yonga seti gitti ve daha önce P10, P10 Plus ve Mate 9’da görülen Kirin 960 kullanıyor. Bu nedenle ilk kez Honor amiral gemisi, Huawei’nin üst versiyon akıllı telefon modelleri ile aynı yonga setine sahip olacak. Ayrıca Hunor 9’da Andiroid 7.0 Nougatı kullanacak kamera özellikleri ise 12 MP+20MP çift kamera bulunurken ön tarafta 8MP kamera bulunuyor.

Honor 9, 6GB RAM ve 64 GB genişletilebilir depolama alanına sahip. Telefonun 20 veya 21 Haziran’da Çin’de, 27 Haziran’da ise Avrupa’da satışa sunulacak fakat fiyat olarak daha henüz net bir açıklama yada fiyatı söylenmedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir