Kategoriler
Mobil

Huawei Y7 Prime Özellikleri Ve Fiyatı Belli Oldu

Huawei gerçekleştirdiği bir açıklama ile birlikte Y7 Prime modeline ait teknik özellikler, çıkış tarihi ve fiyat etiketi bilgilerinin açıklamasını yaptılar.

Huawei Y7 Prime Özellikleri

Buna göre üretimini yapmış oldukları yeni nesil akıllı cep telefonları ile birlikte Android eko sisteminin önemli isimlerinden birisi haline gelen Çin metrajlı Huawei firması, orta segment kullanıcıları için hazırladığı yeni akıllısı Y7 Prime’ın tanıtımını yaptı 5.5 inç genişliğin de 720p çözünürlüklü IPS dokunmatik panel üzerinde şekillenen cihaz tamamıyla metal bir gövdeye sahip olacakken cihazın kalbini ise yeni nesil Snapdragon 435 işlemcisi ile 3 GB kapasitesindeki RAM bellek sağlayacak.

Yazılım cephesinde Android 7.0 Nougat işletim sistemi ve EMUI 5.1 arayüzünün desteğini ardına alan cep telefonu 4000 mAh güç depolayabilen bir bataryayla birlikte geleceğinin açıklamasını yaptılar. cihazın ön tarafındaki kamera ise 8 MP  arka yüzünde ise 12 MP çözünürlükte bir kamera yer alacakken 32 GB kapasitesindeki dahili depolama alanı ise MicroSD kart yuvası aracılığıyla dilenirse arttırılabilecek. Cihazın birde çift SIM kart destekli sürümü bulunurken parmak okuyucusu ise arka yüzeyde kameranın hemen altına konumlandırılmış. Telefon fiyatı ise 220 Euro veya 250 Euro olacak şekilde fiyat belirlediklerini açıkladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir