Kategoriler
Mobil

Huawei Mate 10 Alps Versiyonu Geliyor

Akıllı telefonlarda gündem bir türlü durulmuyor. Sürekli yeni bir telefon modelinin tanıtıldığını görüyoruz. LG V30, Note 8 gibi yeni akıllı telefonlardan hemen sonra, bu kez iPhone 8 akıllı telefonlarının tanıtımlarını bekliyoruz. Daha önce görülmemiş teknolojilere yer verileceği belirtilen iPhone 8 akıllı telefonlarının yarın yapılacak tanıtımı bir yana, şimdiden Apple’ın rakipleri de hazır. Bu rakiplerden birisinin de Huawei olacağı açıklanmış durumda. Mate 10 akıllı telefonlarıyla beraber, Apple’a bile rakip olması beklenen markanın, yeni seri akıllı telefonları için sunacağı teknolojilerin ise tartışmasız düzeyde iyi olacağından söz ediliyor. Üstelik tek bir model değil telefonların iki farklı versiyon olarak geldiğini göreceğiz. Mate 10 Alps olarak gelecek olan yeni versiyonun detaylarına bakalım.

Mate 10 Alps Mini Model Olabilir

Henüz resmi bir açıklama yapılmış değil fakat Mate 10 Alps modeli için konuşulan özelliklere bakacak olursak, daha mini bir seri karşımıza gelecek. Ana seride sunulacak olan 18:9 ekran oranının bu seride 16:9 olacağı görülüyor. Yani ekranlar biraz daha mini modeller olacak. Telefonlara Lite denilmesinin nedeni de zaten bu.

Mate 10 Alps

 

Bunun dışında yeni seri akıllı telefonların sistem özellikleri kısmında da yenilenmeye gideceği ve Mate 10 Alps modelinin 4 GB RAM bellek miktarıyla beraber geleceği açıklaması var. Yani ana seride yer alacağını düşündüğümüz 6 GB RAM bellek miktarlarını da göremeyeceğiz. Aynı anda tanıtımı yapılacak serinin detaylarını bekliyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir