Kategoriler
Mobil

HTC U 11 Telefonu Hakkında Yeni Bilgiler Var

Ünlü akıllı telefon üreticisi HTC’nin merakla beklenen cihazı HTC U 11 hakkında yeni bazı bilgiler var ! Ürünün resmi tanıtımı yapılmamasına rağmen özellikleri ile ilgili olarak bilgilere ulaşıldı.

HTC U 11 ÖZELLİKLERİ BELLİ OLDU !

HTC, akıllı telefon alanında sahip olduğu tarz ile dikkat çeken bir marka olurken şuana kadar tam olarak istediği başarıları elde edemedi. Bu yüzden ünlü şirket yeni bir atak yapıyor. HTC U 11 akıllı telefonu yakında piyasaya sürülecek ve resmi tanıtım tarihi de 16 Mayıs 2017…. Ancak cihaz ile ilgili daha şimdiden bazı teknik detaylara ulaşıldı.

SNAPDRAGON 835 İLE GELİYOR

HTC U 11, Snapdragon 835 işlemci birimi ile piyasaya sürülecek. Snapdragon 835, günümüzün güçlü işlemcilerinden biri ve genellikle üst segment telefonlarda kendisine yer buluyor. Hatta sizlere daha önce Pixel 2 cihazında da bu işlemcinin bulunacağını iletmiştik. İşte HTC U 11’de de Snapdragon 835 yer alacak. Cihazın RAM donanımı 4 GB RAM şeklinde olacak ve ürün grafik yongası olarak Adreno 540 içerecek.

Ürünün işletim sisteminin ise Android Nougat 7.1.1 olacağı öğrenildi. Zamanla gelecek Android O güncellemesinden de yararlanacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir