Kategoriler
Mobil

HTC U 11 Gece Çekiminde Muhteşem

HTC U 11 yeni çıkacak olan telefonun  kamerası ile herkesi hayran bırakıyor. Geçtiğimiz günlerde Tayvanlı akıllı telefon üreticisi olan şirket 2017 yılının Amiral Gemisi olan akıllı telefonu duyurmuştu.

HTC U 11 kamerası ile göz dolduruyor

Uzun süredir konuşulan bu cihazın resmi olarak duyurulmasıyla birlikte artık daha gerçekçi bilgiler basına yansıyor. Cihaz’da en çok dikkat çeken noktalarından biri de kamerasıydı bu cihazla çekilen gece fotoğrafları oldukça net ve güzel. İnternet üzerinden yayınlanan bu fotoğraflar bir akıllı telefona göre oldukça mükemmel ve üst düzeyde.

Bilindiği üzere telefon kameralarının gece karanlığında çok iyi sonuçlar vermediğini hepimiz biliyoruz ancak HTC‘nın bu konuda yapmış olduğu değişiklikle başarılı bir işe imza atmış oldu. ön kamera 12 MP çözünürlüğe ve f/1.7 diyagrafama sahip olan arka kamera 14 mega piksel çözünürlüğü ile fotoğraf makinesi tutkunlarının gönlünü fethedecek gibi. Güneş ışığı altında artık pürüzsüz gölgelendirmelerle farklı bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Işığı ayırt edebilen özellik sayesinde gerçek bir profesyonel olabilirsiniz. Ancak ortam ışığı azaldıkça kirlilik artıyor. Dolayısıyla HTC U11 modelinin dikkat çekmesinin sebebi bu olsa gerek. Az ışıklı ortamlarda çekilen fotoğraflar neredeyse güneş ışığı altındaki kadar net ve güzel görünüyor. Farklı bir kullanıcı deneyimi yaşayacağınız bu telefon sayesinde aradığınız özelliklerle gelecek ve size tavsiyemiz kaliteli fotoğraf çekimi yapmak isteyenler bu akıllı cihazı görmeden sakin bir akıllı cihaz almayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir