Kategoriler
Mobil

General Mobile Türkiye’de Ünite İletişim ile çalışma kararı aldı

Türkiye cep telefonu sektörünün ilk 3 markasından biri olan ve dünyanın önemli pazarlarında faaliyet gösteren General Mobile, Türkiye’deki pazarlama iletişimi ve kurumsal iletişim süreçleri için danışmanlık hizmeti almak üzere Ünite İletişim ile çalışma kararı aldı.

Dünyanın önde gelen iletişim pazarlaması şirketi Edelman’ın Türkiye’de münhasır temsilcisi olan Ünite İletişim, 2015 yılında Google ile Android One anlaşmasına imza atarak pazar payını artırmaya devam eden ve bugün 31 ülkeye ihracat yapan General Mobile’ın iletişim ortağı oldu. Ünite İletişim, General Mobile’a Türkiye’deki pazarlama iletişimi ve kurumsal iletişim faaliyetleri kapsamında danışmanlık hizmetlerinin yanı sıra uluslararası pazarlarda da yürütülecek iletişim çalışmalarında koordinasyon hizmeti sunacak.

Edelman’ın Türkiye’de münhasır temsilcisi olan Ünite İletişim, 1998 yılından beri ulusal ve uluslararası itibarlı kurumlara; stratejik planlama, içerik ve proje üretimi, medya ilişkileri, gündem yönetimi, kriz yönetimi, etkinlik yönetimi, reklam ve tasarım, kurumsal yayıncılık ve dijital iletişim süreçlerini içeren entegre iletişim danışmanlığı hizmeti sunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir