Kategoriler
Mobil

Galaxy Note 8 Fiyatı Çok Yüksek

Galaxy Note 8 hakkında gelen yeni bilgiler arasında maalesef kötü haberlerde haber merkezimize gelmekte. Yapılan son açıklamada ise Note 8 fahiş bir fiyatla ülkemizde çıkması gündemde.

Galaxy Note 8′den kullanıcılarını hayal kırıklığına uğratacak yeni haberler gelmeye başladı Samsung’un parmak izi sensörünü ekranın altına olamayacağını gelen haberlerde sizlere açıklamıştık. Bu günlerde gelen haberler ise fiyatı ile ilgili çıkacak olan cihaz biraz daha pahalı olacağı çıkan haberlerde bir web sitesinden yapılan açıklamaya göre  64GB’lık Galaxy Note 8’in fiyatının 1.150 dolardan başlayacağı belirtilmekte buda Note hayranlarını hayli üzecek gibi.

Galaxy Note 8 Fiyatı Çok Yüksek

Yapılan açıklamaya göre yeni çıkacak olan cihazın fiyatının yüksek olmasının sebebi olarak bazı bileşenlerin fiyatının artışına bağlı olduğunu açıklandı ancak bu parçaların hangileri olduğunu ise açıklanmadı. Çıkacak olan cihaz iPhone 8’den daha pahalı olacağı görülüyor Apple’ın telefonunun fiyatındaki yükselişin nedeni ise Touch ID’nin ekran fiyatlarının yüksek olmasından kaynakladığını açıkladı.

Galaxy Note 8’in microSD desteği ile geleceği tam net olarak açıklandı Cihaz ise 26 Ağustos’ta kullanıcılarla buluşturmayı hedefliyorlar Galaxy Note 8’in ayrıca çift kamera ile çıkması bekleniyor. Tabi bu çift kamera olup olmayacağı henüz net değil gelen bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir