Kategoriler
Mobil

Galaxy Note 8 En İyi Kamera İle Geliyor

Samsung tarafından geliştirilen Galaxy Note 8 modeline ait yeni detaylarda yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı.

Samsung tarafından MWC 2017 Şanghay etkinliğinde yapılan ISOCELL kameraların firmaya ait amiral gemilerinde kullanılması bekleniyor ve bu özelliklerle diğer rakiplerini geride bırakacak gibi görünüyor.

Galaxy Note 8 çift kameralı olacak

Gelen bilgiler doğrultusunda Galaxy Note 8‘in arka yüzeyinde kullanılacak olan çift kamera teknolojisi de kesinleşmiş gibi görünüyor cihazın arka kamerasında ise 3 MP + 13 MP  yer alan ISOCELL Dual teknolojinin kullanılması gelen bilgiler arasın da  f/2.0 lens ve OIS teknolojisine sahip bu kamera ile daha net ve canlı resimler çekmenize yardımcı oluyor.

Diğer özellikleri ise ekranının 6.3 inç genişliğinde olacağı ve çerçevesiz olarak kullanıcılara sunulacağı gelen haberler arasın da 6 GB kapasitesindeki RAM bellek ile Exynos 8895 işlemcisinden güç alan cihazın 64 GB kapasitesindeki depolama belleğinin arttırımı ise MicroSD kart yuvasıyla ile birlikte geleceği ayrıca  parmak okuyucu sensörünün ekrana entegre olarak gelebileceği gelen haberler arasın da.

Ağustos ayı içerisinde kullanıcılara tanıtılması bekleniyor. cihazın diğer özellikleri hakkin da ise her hangi bir bilgi paylaşımı yapılmadı gelecek olan haberleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz bizi takip etmeye devam edin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir