Kategoriler
Mobil

Galaxy note 7 FE Temmuz da Geliyor

Samsung Galaxy Note kullanıcıları ve hayranları için Güney Koreli şirket önümüzdeki temmuz ayının ilk haftasında Note 7’nin yenilenmiş versiyonunu ortaya çıkarması bekleniyor.

Fiyatı sanıldığı kadar ucuz olmaya bilir

Kore medyasına göre Samsung, Galaxy Note FE’nin piyasaya sürülmesini bir hafta ertelemek zorunda kaldı ve 30 Haziran’da piyasaya sürmek yerine 7 Temmuz‘da satışa sunacak. Tabi neden bir hafta geç çıkmasının sebebi hakkında bir açıklama yapılmadı.

Fiyat konusunu konuşmak gerekirse Galaxy Note FE, Güney Kore’de yaklaşık 650 dolar dan satışa sunulacağı Ayrıca Samsung, satın alınabilecek sayısını 160.000’den 460.000’e yükseltmeye karar verdi ve akıllı telefonun piyasaya sürülmesinin gecikmesinin en önemli nedenlerinden birinin de bu olduğu biliniyor.


Galaxy Note FE’yi daha cazip hale getirmek için Samsung, Bixby dijital asistanını dahil etti. Bununla birlikte Samsung’un tüketici beklentilerini karşılamak için çeşitli yollarla çalışacağını açıklamasını yaptı yeni yüzüyle gelen Galaxy Note 7’nin tam olarak nerelerde satışa çıkacağı ise bilinmiyor tabi nerelerde çıkacağını tahmin etmek o kadar zor değil ama tabi bununla ilgili bir açıklama yapılmamış.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir