Kategoriler
Donanım Haberleri

Logitech Yeni Profesyonel Faresini Duyurdu

Akıllı cihaz ve donanımlarda son raddedeyiz. Kablosuz pad’iyle şarj olabilen bu fare çok kullanışlı olacak. Böyle bir özelliğe sahip olan ilk fare de Logitech etiketiyle çıkıyor. Kullanıcı dostu PC’ler bu donanımlarla var oluyor. Kendi sektörünün Apple’ı konumuna gelen Logitech firmasına ise sadece tebrikleri almak kalıyor…

Firmanın son tanıttığı yenilik, Powerplay teknolojisine sahip kablosuz şarj pediyle sürekli ayakta kalan mouse. Kesintisiz kullanım sürekli güç sağlayan pad sayesinde oluyor. Şarjlı fareniz çabuk mu bozuluyor? İlacınız Logitech’de.

Kablosuz şarj edebilme özelliğine sahip fare altlığı yani pad, kimsenin daha önce aklına gelmedi. Ta ki, Logitech bulana kadar. Firma, bu fikri hayata geçirmek için tam dört yıldır çalışıyordu. Batarya 27,5×32 cm2 alanı kablosuz şarj edebilecek donanımla kaplandı. Kablosuz şarj cihazları kablosuz bağlantıları zayıflatsa da cihazın test edilmesi gerek. Farenin şu an için Mac ortamında olup olmayacağı bilinmiyor.

Logitech G Powerplay pad ve onunla uyumlu G703 ile G903 fareler Ağustos ayında piyasaya çıkıyor. Pad 100 dolar fiyatıyla satışa çıkacak. 903 modelinin fiyatı 150 dolar. Fare ile pad ikilisini birlikte almak için 200 ila 250 dolar arasında ödemek gerekecek. Ülkemizde bu ürünlerin ne kadara satılacağı ise henüz bilinmiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir