Kategoriler
Mobil

BlackBerry Telefonların Satışını Kaldırdı

BlackBerry telefon satışlarını online mağazasından kaldırdı. Mobil dünyasının rekabetçi firması BlackBerry yeni bir karar alarak eski telefonlarını online mağazalarından satışını durdurdu.

BlackBerry yeni amiral gemisinin çıkışına hazırlık yaparken almış olduğu karar ile eski telefon satışlarını online mağazalarından kaldırdı. KeyOne isimi ile lanse edilen telefon öncesi eski telefonların online mağazalarından satışını kaldırması dikkat çekti.

Kullanıcılar arasında yeni bir strateji mi? sorusu akıla geldi.

BlackBerry satışını kaldırdığı telefonlar arasında son yıllarda çıkan Priv, Passport ve Classic gibi popüler telefonlar da yer alıyor. Şuan için Amerika da kaldırılan bu telefonlar ilerleyen günlerde diğer ülkeler için de söz konusu. Telefonun ilk amiral gemisi olan Priv satışları halen Avrupa ülkelerinde satılırken Amerika da bu telefona ait sadece aksesuarları satılmakta.

blackberry-keyone
blackberry-keyone

Ancak yakın bir zaman içerisinde Avrupa’da da bu telefonların online mağazalarından kaldırılacağı ön görülmektedir. Çünkü KeyOne yeni amiral gemisi telefonun Avrupa pazarına çıkacağı bilinmektedir. İlerleyen zaman içerisinde bu girişim daha fazla netlik kazanacaktır. şimdilik firmanın neden bu yola başvurduğu henüz bilinmiyor bu konuyla ilgili detaylı açıklama yapılması bekleniyor.

Site bu telefon kullanıcısı iseniz KeyOne ile ilgili detaylı bilgiye sitemizde daha önce yazmış olduğumuz ilgili yazılarımızdan ulaşabilirsiniz. Pazarı yakın markaja alan gerek tüketici gerek ise firmalar BlackBerry’nin bu hareketini bir taktik olarak değerlendirmekte ve yeni telefonu KeyOne için bir yol oluşturul-manasına izin vermek gibi geliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir