Kategoriler
İnternet

YouTube MP3 platformu artık yok

Geçen sene YouTube MP3  platformuna dava açılmış ve bu dava sonucunda artık son kararın verildiği bilgisi geldi. Yapılan açıklamaya göre artık YouTube MP3 artık resmi olarak kapatıldığı yönünde.

YouTube MP3 platformu kapatılmasının sebebi olarak ise herkesin bildiği üzere müzik platformu olarak bildiğimiz YouTube MP3 platformuna geçen yıl sonbahar aylarında dava açan şirketler Sony Music, Universal Music Group, Capitol Record, Warner Bros. gibi isimlerin yer aldığı şirketler tarafından dava açılmıştı davada ilk olarak Missy Elliott – Get Ur Freak On James Blunt – You’re Beautiful buna benzer 305 parçanın yasal yollarla yüklenmediğini ve yapılan bu ihlal sonucu her bir parça için 150 bin dolar tazminat istenmişti.

YouTube’a açılan davalar sonuçlandı

Gelen haberlere göre mahkeme henüz açıklanmayan miktarda tazminata hükmetti ve adı geçen şirketler topluluğuna devredilmesi kararını verdi. Eğer 24 saat içerisinde site sahibi bu kararı uygulamazsa bu kez alan adı sahibinin bu işlemi yapması için 30 gün süresi olacak.

Şuan için YouTube MP3 platformu teknik olarak halen erişime açık fakat herhangi bir müziği çevirme olanağı sağlamıyor ve devamlı olarak hata veriyor. Bu durumda YouTube’nın ne yapacağı ise gerçekten merak konusu. Bizi takip etmeye devam edin

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir