Kategoriler
İnternet

Yemeksepeti’nin yeni oyun projesi

Bildiğiniz gibi yemeksepeti son dönemlerin en popiler internet üzerinden alışveriş sitelerinden bir tanesi.
Bu popilerliğini şimdilerde trend olan oyunlaştırma ile daha da etkili hale getirmeyi hedefliyor. Bu projede yemeksepeti kullanıcılarının karşısına şaşırtıcı bir oyunlaştırma ile çıkıyorlar.
Oyunlaştırma ile kullanıcılar kendi profilleri üzerinden diğer kullanıcıları ile yarışabilecek ve hatta birbirlerini takip edebiliyor, etkileşime geçebiliyor.
Bu projenin hedefi olarak yemeksepeti kullanıcılarını daha aktif hale getirmek ve siparişleri daha eğlenceli hale getirebilmektir.
Oyun kullanıcıların aksiyonlarına bağlı olarak puan kazanmalarını ve kendi semtlerinde diğer kullanıcılar ile rekabeti arttıryor.Bu şekilde yarışma ruhu ile yemek siparişi daha eğlenceli hale geliyor.

Kullanıcılar Muhtarlık için yarışıyor.

Kullanıcı yemek konusunda uzman olduğunu kanıtlamak isterse muhtarlık yarışına katılabiliyor. Her semt de en çok puanı toplayan muhtarlık rozetini hak ediyor ve kendi profilinde görüntülenebiliyor. Diğer kullanıcılar ve başka semtlerden sipariş vermek isteyenler bu profil üzerinden yemek lezzetleri hakkında bilgi alabiliyor ve ona göre siparişlerini verebili-yorlar.
Eğer kullanıcı hiçbir şekilde yarışmaya dahil olmak istemez ise tüm bildirimleri kapatarak siparişine devam edebiliyor.

Hayatımızdan eksik olmayan yemek ve oyun için güzel bir uygulama gibi gözüküyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir