Kategoriler
İnternet

Google’dan Yeni Bir Yenilik Daha

Google ‘dan yeni bir özelliği kullanıcılarına tanıttı. Bu Yepyeni özellik oldukça kullanışlı  Google masaüstü görünümlü uygulama yanında uzun zamandır mobil uygulamasını kullanıyordu.

Google’a uygulama arama özelliği geldi

Artık Masaüstü uygulamasında ortaya çıkan yepyeni arama özelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı Mobil uygulamasında bu özelliği henüz kullanmaya başlamadı. Uygulamalar içinde ara özelliği masaüstü uygulamalarda oldukça yeni bir özellik olan bu uygulama Google yeni özelliği ile oldukça dikkat çekici olduğu açıkça belli oluyor.  Google internet tarayıcısı, arama özelliğini sadece internet üzerinde değil kişisel veriler üzerinde ve uygulamalarda kullanmaya başladı.

Kişisel verilerinizi Google ile Arama seçeneklerinde kaydırma yaparak, uygulamalar içinde ara butonunu kullanabilirsiniz. Telefon üzerinde bulunan uygulamalarda ve Google hafızası içinde bulunma bilgilere kolayca bir şekilde ulaşabiliyorsunuz.

Google eklenti özelliği ile arama ayarlarında yeni bir imza atmaya başladı. Kullanılabilen ve depolanan bilgileri öne seren uygulama, yeni özellikleri ile gözler önüne çıktı. Arama butonu yanında ‘daha fazla arama’ seçeneği ile kişisel seçimlerle aktif bir şekilde Google üzerinde arama yapılabilir.

Aramalar özel bilgileri mail, Google fotoğraflar ve daha pek çok alan ulaşmanın en kolay yolu olarak kullanılmaya başlandı. Google servis izlediği ile bütün verileri bir araya toplayan ve kolay arama butonu sağlayan özellik şimdilik masaüstü sürümde çalışıyor. Arama ayarlarına dokunmadan birkaç adımda, kişisel verilere ulaşılıyor. Google kişisel bölümlere ulaşırken sadece internet üzerinde değil, kişisel veriler alnında da arama yapma imkanı sağlıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir