Kategoriler
İnternet

Google Artık Tatilinize yardımcı olacak kolaylıklar getiriyor

Artık Google sonraki tatiliniz için size yolda daha kolay planlamanız için Android ve iOS için mükemmel Trips mobil uygulamasını getiriyor.

Uçuş bilgilerimiz Gmail adresine geliyordu Trips artık otobüs ve tren biletleri ve onları güzergahınızı da ekliyor. Son andaki rezervasyonunuzu iptal edebiliyor + düğmesini tıklayıp programınızı güncel tutmak için bu ayrıntıları artık manüel olarak girebilirsiniz.

Tatilde ayrıca otel rezervasyonları ve seyahat bileti de dahil olmak üzere yolculuğunuzun rezervasyonlarını e-postayla doğrudan uygulamamıza ve paylaşmamıza yardımcı oluyor. Bu uygulamayı kullanıyorsanız, bu bilgiler de uygulamada görünmektedir.

Trips’i kullanımı daha güzel ve mükemmel bir hale getiriyor. Rezervasyon bilgilerinizi elinizin altında tutmakla kalmıyor aynı zamanda faaliyetlerinizi çevrimdışı olarak veya çevrimdışı bir harita’ya bakmak içinde için de harika.

Yeni özellikleri artık hemen sizinle paylaşıyoruz Android ve iOS kullanıcıları artık dünya çapında kullanılabilir bir hale gelecek. Artık bu uygulamalar Google sayesınde hayatınızı kolaylaştıracak gibi görünüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir