Kategoriler
İnternet

Finkafe Blog Twitter’a Rakip mi Olacak?

Finkafe Blog Twitter’a Rakip mi Olabilir. Sanal pazarın profesyonel isimlerinden Arif Ünver’in hayata geçirdiği yeni interaktif etkileşim blogu ‘Finkafe’ geliyor… Finkafe online dünyada iddialı. Öyle ki, şimdiden Twitter’a rakip olmanın peşinde…

Yerli malı Finkafe Blog büyümeye devam ediyor

Türkiye’nin yeni buluşma noktası Finkafe blog, yüzde yüz yerli sloganıyla karşımızda. Aslında bu platform geçen yıl açıldı. 2016’dan beri 50 bin kullanıcıya ulaştı. Finkafe blog, 20 konu başlığında hizmet veriyor. Kullanıcılar ilgilendikleri alanlarda yayınlanan paylaşımlara hızlıca ulaşıyor. Bu paylaşımlar video, fotoğraf ya da yazı şeklinde blogda yayınlanıyor.

Blogda grup halinde ya da bireysel mesajlaşma şansı var. Tek noktadan çoklu platformlara geçilebiliyor. Bir nevi ‘Tweet’ atmak gibi, Finkafe’de de ‘Fink atmak’ diye bir tabir var…

Daha rahat ifadeler kullanabilmemiz için karakter sınırlaması Twitter’a göre daha fazla. 280 karakter. Cep telefonu bildirildiğinde bu limit 500 karaktere çıkıyor. Kurucu Ünver, Finkafe yaratıcılarının deneyimsiz olarak projeye başladığını, proje esnasında deneyim kazandıklarını açıklıyor.

Finkafe sosyal mecrasında kullanıcıların bilgileri T.C. sınırlarındaki server’larda saklanıyor. Bu da uygulamanın artılarından biri. Ünver, Finkafe’nin yaz aylarında Avrupa ülkelerine farklı isimlerle pazarlanabileceğinden bahsetti. 10 milyon liranın üzerinde yatırımla kurulan blogda robot ve sahte hesaplara yer yok.

Son yılda 15 güncelleme yaparak güvenliği en üst düzeye çıkardıklarını belirten Ünver, çocukların da rahatça bloğu kullanabileceğini belirtiyor. Geçtiğimiz günlerde GAB için haber yapmıştık twitter’a rakip olacakmı diye şimdi ise finkafe çıktı ilerleyen günlerde sonuç neyi gösterir bekleyip göreceğiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir