Kategoriler
İnternet

En iyi Torrent siteleri (09.20.2017) Güncel

2017 yılının son ayların da çoğu torrent sitesi kapanırken bu yılın sonlarına doğru en iyi torrent siteleri listesiyle karşınızdayız.

En iyi torrent siteleri

1- Utorrent

Dünya genelinde en çok ismi duyulan Utorrent, yüksek bir kullanıcı kitlesini bünyesinde barındırmanın reçetesi olarak kaliteli bir hizmet verdiklerinde gizli olduklarını söylüyorlar. Gerçek zamanlı en yeni dosyaları hızlı bir şekilde indirmenize olanak sağlayan site bilinen en iyi torrent siteleri arasında listemizin ilk sayfasına yerleşmeyi hak etmiştir. Utorrent sitesine erişmek için buradan linke tıklayarak kaliteli hizmetten faydalanabilirsiniz.

2- YTS (YIFY) Torrent

Kullanıcı sayısı gün geçtikçe artan YIFY Torrents, son çıkan güncel filmleri en iyi kaliteyi sunarak ve en düşük boyuta getirerek kendi kullanıcı kitlesini oluşturmayı başarmıştır. YIFY ekibi sürekli siteyi güncel tutarak yenileyerek her geçen gün network ağını genişletiyor. Popüler hale gelen toorent sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

3- Zamunda

Alanında lider olmayı başaran zamunda, hızlı ve stabil arayüzüyle her türlü içeriği hızlı bir şekilde indirerek kullanmanıza olanak sağlayarak kullanıcıların ilgisini çeken bir başka torrent sitesi olmayı başarmıştır. Zamunda’ya ulaşarak dilediğiniz gibi takılabilirsiniz.

4- 1337X

Bir çok sıkıntıyla karşılaşmasına rağmen ısrarla güncel kalmayı başaran 1337X torrent ekibi, hızlı güvenilir bir hizmet sunmaktadır. Oldukça geniş bir dosya arşivi barındıran 1337X, her alanda lider konumda olarak kullanıcılarının yüzünü güldüren nadir torrent sitelerinden biridir. 1337X torrent sitesine buradan ulaşarak sınırsız bir şekilde kullanabilirsiniz.

5- Torrent Downloads

Son zamanlarda kapanan torrent sitelerinin ardından popüler bir ivme kazanan TorrentDownloads.me, kullanıcı sayısını attırarak ve dosya arşivini attırarak en iyi torrent siteleri arasında listede adını duyurmayı başardı. Torrent Downloads sitesine buradan ulaşarak imkanlarından faydalanabilirsiniz.

6- Kickass Torrents (KAT)

Başına bir çok iş gelmesine rağmen popülerliğini yitirmeyen Kickass torrenst, sürekli kendini yenileyerek farklı domain uzantılarıyla tekrardan kullanıcılarına hizmet vermeye devam etmiştir. Kaliteden ödün vermeyen hizmetiyle kullanıcı sayısını gün geçtikçe attıran siteyi buradan ziyaret edebilirsiniz.

Torrent sitesi bulma konusunda sıkıntı çekiyorsanız listede yer alan en iyi torrent siteleri listemizden birini seçebilirsiniz.

Bu liste teknoloji haberim ekibi tarafından hazırlanmıştır.

“En iyi Torrent siteleri (09.20.2017) Güncel” için 9 yanıt

Evet o aslında dahil edilmesi gereken sağlam torrent uygulamalarından ancak o sadece uygulama bazlı çalışmaktadır. Yorumunuz için teşekkürler.

Torrent siteleri arayanlar icin utorrent ve zamunda gercekten cok iyi gelmis gecmis en iyi torrent siteleri diyebilirim

Haklısınız maksat bu tarz siteleri arayanlara yol göstermek yorumunuz için teşekkürler.

Çok faydalı bir yazı olmuş sabahtan berri arıyorum en iyi torrent siteleri alanında gerçekten liste harika olmuş.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir