Kategoriler
İnceleme

Sony HX99 Fotoğraf Makinesi İncelemesi

Sony HX99 Fotoğraf Makinesi incelemesi konumuz ile sizlerleyiz. Sony’nin piyasaya yeni sürmüş olduğu Sony HX99 Fotoğraf Makinesi‘ni sizler için inceledik. Yeni tasarlanan ve piyasaya sürülmeye hazırlanan bu model yüksek zum ve kusursuza yakın 4K film çekebilme özellikleri ile herkesi hayran bıraktı. Sony bu model ilke birlikte Cyber-shot®  yüksek zumlu modellerde çıtayı bir hayli yükseltmiş diyebiliriz. Boyutu ile herkesi hayran bırakan HX99 en küçük fotoğraf makinesi olma liderliğini ele geçirmiş durumda.

Sony-HX99-fotograf-makinesi-incelemesi-2

Saniyede 10 kare fotoğraf!

Model 4K video çekebilmesinin yanı sıra saniyede 10 kare fotoğraf çekebilme özelliğine sahip. Tabi buna yardımcı olarak BIONZ X görüntü işleme motorunun kullanıldığını söylemek gerek. Yeni model ile gelen bir yeni özellik de 0,09 saniyelik yüksek AF hızı. Ayrıca Göz AF, RAW formatlı görüntü kaydı, dokunmatik netleme/dokunmatik deklanşöriii fonksiyonu ve Bluetooth® üzerinden yer verisi alma gibi yeni özellikler de en küçük fotoğraf makinesi olan HX99′ da yer alıyor. Tanıtımı yapılan modelin zum aralığı kullanıcıları kendisine hayran bırakacak gibi gözüküyor. Özellikle seyahatinde fotoğraf çekmeyi seven kişiler için biçilmiş kaftan diyebiliriz. Genelde fotoğraf çekimi esnasında kullanıcıların sıkça şikayet ettiği sarsılma ve fotoğrafta oluşan bulanıklık için Optik SteadyShot™  geliştirilmiş. Sarsılmalar ve bulanıklık durumu böylelikle minimum seviyeye indirilmiş.

Sony-HX99-fotograf-makinesi-incelemesi-3

Maksimum seviyede işlem gücü!

Fotoğraf makinelerinde en önemli detaylarından bir tanesi işlem performansıdır. Teknoloji devi bu konuda oldukça başarılı. HX99 bu doğrultuda tam piksel okuma ve sıfır piksel gruplama ile 4K video görüntüleri yakalayabilme özelliğine sahip. Bu da çektiğiniz fotoğraf karelerinde en ince ayrıntıları dahi görebilmenize olanak sağlıyor. Ve bize göre en güzel özelliklerden biri de hızlı hareket eden süjeleri, saniyede 100 kareye kadar yüksek kare hızlı HD kayıt ile çekebileceksiniz.

Sony-HX99-fotograf-makinesi-incelemesi-4

Mükemmel fotoğraflar çekmeye hazır olun!

Belki de fotoğrafçılığın en önemli ayrıntılarından bir tanesi beklenmedik anlarda hızlı fotoğraf çekebilmektir. Ancak bu çekimler her fotoğraf makinesi ile yapılamaz ya da istenilen sonuçlar elde edilemez. HX99 bu konuda istenileni verebilecek kapasitede. BIONZ X işlemci  ve ön uç LSI ile hızlı kareler sizden sorulacak desek yanlış olmaz.  Maksimum ISO6400, özelliği sayesinde “ışık mı azalıyor?” endişesine kapılmanıza artık gerek yok.

Sony-HX99-fotograf-makinesi-incelemesi-5

Konforlu kullanım sizleri bekliyor

Teknoloji üreticisi Sony bu makinede OLED Tru-Finder™ vizörü kullanmayı tercih etmiş. Vizör ile gelen yeni bir diğer özellik ise Dokunmatik Netleme ve Dokunmatik Deklanşör. Fotoğraf makineleri üretiminde kullanıcı odaklı olan firma bu konuda aldığı geri bildirimleri uygulamaya geçirmiş.

Genel hatları ile Sony’nin yeni fotoğraf makinesi HX99’u sizler için anlatmaya çalıştık. Bir sonra ki incelememiz de görüşmek üzere.

Sony HX99 Aksesuarları

Fotoğraf makinesini satın alacak kişiler için uyumlu aksesuarları inceledik. Şarj edilebilir pil ve şarj cihazı seyahatlerinizde işinize oldukça yarayacaktır. Çekim kolu ise olmazsa olmaz donanımlardan bir tanesi. Fotoğraf makinenizi koyabileceğiniz yumuşak taşıma çantası da konforlu kullanım açısından sizlere kolaylık sağlayabilir.

Sony-HX99-Aksesuarlari

 

Not: Resimleri görüntülemek için üzerine tıklayınız.

sony hx99 inceleme

sony hx99 fiyat

sony hx99 yorum

sony hx99 özellikleri

“Sony HX99 Fotoğraf Makinesi İncelemesi” için 6 yanıt

Sony HX99 fotoğraf makinesi gerçekten çok iyi özelliklere sahip. Yıllarca farklı bir marka kullandım ama şimdi Sony’i denememin zamanı geldi diye düşünüyorum. Güzel bir inceleme olmuş. Teşekkürler!

Öncelikle inceleme için teşekkürler. Ben bir Sony HX90 kullanıcısıyım. Anladığım kadarı ile Sony bu modelde performansı daha da arttırmış. Ben makinemden memnunum. Alacak arkadaşlar bu yeni modelden memnun kalacaklardır.

Biz teşekkür ederiz. Sony HX99 fotoğraf makinesi satışa çıktığında detaylı olarak inceleme fırsatı bulacağız.

Seyahatler de kullanılacak en iyi fotoğraf makinesi olsa gerek. Hem küçük hem de özellikleri çok iyi. Sony HX99 iyi makine

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir