Kategoriler
İnceleme

Lenovo Legion Y530 İncelemesi

Lenovo Legion Y530 incelemesi ile sizlerleyiz. Dünyanın önde gelen teknoloji devlerinden biri olan Lenovo yeni bir modelle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Oyun tutkunları için geliştirilen  Legion Y530 modeli özellikleri ile dikkat çekiyor. Kendine has tarzı ve performansı ile oyun severlerin yeni gözdesi olacak gibi görünüyor.

Bilgisayar üreticisi Lenovo oyun oyun pazarında iddialı hale gelmek için yeni adımlar atıyor. Bilgisayar oyunları meraklıları için sunmuş olduğu üstün performanslı Legion modelleri arasına bir yenisi daha eklendi. Yeni cihaz hırslı ve aktif olmayı seven oyuncular için tasarlanmışa benziyor.  Legion Y530 modeli hem gündelik hem de oyun için ideal modellerden bir tanesi.

Lenovo Legion Y530 incelemesi

Tasarımı ile kullanıcıları büyülüyor!

Tanıtımı yapılan bilgisayarın oldukça ilgi çekici bir  tasarımı var. Legion amblemi adeta gücü simgeliyor diyebiliriz. Eski modellere göre daha üstün özellikler taşıyan oyun bilgisayarı, daha ince, hafif ve oldukça zarif. Dengeli bir şekilde tasarlanan ışıklandırması sayesinde oyuncuların daha iyi performans sergilemesi amaçlanmış. Işıklandırmanın kullanıcıların gözünü rahatsız etmemesi de önemli detaylardan bir tanesi. Ayrıca seyahatleriniz de size eşlik edebilecek şık bir görünüm sunuyor.

Lenovo Legion Y530 incelemesi

Çift kanallı soğutma sistemi ile oyunlar sizden sorulur!

Oyuncuların sık şikayet ettiği konulardan bir tanesi bilgisayarın ısınmasıdır. Legion Y530 ısınma sorunu tarihe karışıyor. Bilgisayarda  ek hava çıkışları ve farklı yönlerde ve biçimlerde dönen çift kanallı soğutma sistemi tercih edilmiş. Eski modeller ile karşılaştırdığımız da ise hava akımının %16 oranında arttığı belirtilmiş. Bu da oyuncuların daha iyi performans göstermesini sağlayan önemli etkenlerden biri olsa gerek. Sıcaklık bakımından değerlendirecek olursak, yapılan açıklamaya göre yüzde 10 oranında azalma görülmüş. Buradan anlaşılıyor ki Legion Y530 soğutma ve performansta liderliğe oynamak için geliştirilmiş.

Lenovo Legion Y530 incelemesi

Legion’ın gücünü hissedeceksiniz!

Teknolojinin gelişmesi ile beraber donanım alanında önemli gelişmeler yaşandı. Teknoloji şirketleri oyun tutkunları için en iyi donanımları geliştiriyorlar. En zorlu oyunları çalıştırmak amacı ile üretilen bilgisayar da NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti grafik işlemcisi ve 8. Nesil Intel® Core™ i7 işlemci bulunuyor. Ayrıca işletim sistemi olarak Windows® 10 yer alıyor. Klavye ise 1 ms’nin altında yanıt süresi ile en dikkat çeken yeniliklerden bir tanesi.

Lenovo Legion Y530 incelemesi

Lenovo’nun yeni oyun bilgisayarını incelemiş olduk. Geçtiğimiz günlerde Sony’nin yeni çıkarmış olduğu  Sony HX99 Fotoğraf Makinesini detaylı olarak sizlere aktarmıştık. Bir sonra ki incelememiz de görüşmek üzere.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir