Kategoriler
İnceleme

LG G6 Mini Özellikler

Güney Koreli teknoloji şirketi LG Grup’tan son bomba… Yepyeni bir LG akıllı telefon geliyor! Yeni LG G6 Mini sızdırıldı… İşte, son detaylar.

LG G6 Mini mi geliyor

LG’nin amiral gemisi LG G6, kullanıcıların dikkatini epey çekmişti. Ünlü marka şimdi de, amiral modelinin mini versiyonunu piyasaya sürecek. Kısa süre önce piyasaya çıkan LG G6’nın yeni küçük versiyonunun özellikleri neler? Resmi olarak onaylanmasa da, Mini’nin bazı görüntüleri ve özellikleri sızdırıldı. LG G6 Mini telefonun 5.4 inçlik ekran paneli yine kullanışlı olacağa benziyor. %80’in altında kalan ekran gövde oranına sahip. Önceki versiyonla aynı olarak Mini’nin de 18:9 en-boy oranı mevcut.

Şimdilik sızdırılan bilgiler bu kadar. Ayrıca telefonun varlığı kesin olmakla birlikte pazar adını henüz bilmiyoruz. Şimdilik ona ‘Mini’ diyoruz. Güney Koreli şirketin bu modeli ABD, Türkiye ve belli pazarlara koymama ihtimali de var.

Akıllı telefonların ‘mini’ versiyonları genellikle orijinali ile aynı özelliklerde ama daha küçük boyutlarda oluyor. Son 1-2 yıla kadar bu modeller revaçta değildi. Mini telefonların yerini büyük ekranlar almaya başlayalı çok oldu. Ancak LG gibi bazı markalar halen bu akımı sürdürmeye kararlı…

Gelen bilgiler arasında ne yazık ki telefonun asıl ismi, yayınlanma tarihi, donanım özellikleri ve fiyat bilgisi yok. Amiral gemisi modellerine göre vasat kalan mini telefonlardan biri daha gelecek. LG G6 Mini telefonların da daha düşük donanıma sahip olması bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir