Kategoriler
İnceleme Teknoloji

İşte Geleceğin Elektrikli Spor Otomobili: Audi E-Tron Sportback

Alman otomobil devi Audi, son bombasını patlattı! Geleceğin elektrikli spor otomobili e-Tron Sportback hakkında yeni detaylar neler?

Yeni Audi’den ilk fotoğraflar ve son bilgiler sızdı! Heyecan verici, güçlü tasarıma sahip yeni e-tron Sportback, tek şarjda 500 km yol alabiliyor! Yan aynaların yerine küçük kameralar kullanılmış. Bu teknoloji, rüzgar sesi ve hava sürtünmesini azaltıyor. Böylece alışılagelen kör nokta sorunu ortadan kalkıyor.

Audi, bu modeliyle ikinci elektrikli spor otomobilini piyasaya çıkarmış olacak. Çin’de düzenlenen Auto Shanghai oto fuarında görücüye çıkan yeni konsept Audi, meraklılarının yüzünü güldürdü. Gran Turismo Audi e-Tron Sportback dört kapılı tasarlanmış. 320 kW’lık elektrik motor gücüyle çalışan otomobil, klasik Audi tasarımına çarpıcı detaylar katmış. Bu model, Audi elektrikli araçlarda kilometre taşı niteliğinde olacak.

Yeni modeller ilgili AUDI AG Yönetim Kurulu Başkanı Rupert Stadler şunları aktardı: “2018 yılında çıkacak olan Audi e-tron, gündelik kullanıma uygun olarak geliştirilen ilk elektrikli otomobil. Özel sürüş deneyimi ve 500 km’yi aşan menziliyle, sportif SUV’un ilk 10 yılın vazgeçilmez ürünü olacağını garanti ediyoruz. 2019’da çıkacak olan coupe versiyonu da heyecan yaratacak.”

Gece ve gündüz aydınlatmada 250 LED kullanılan otomobilde Matrix ışıklandırma üniteleri bulunuyor. Sayısız dikkat çekici işaret ve sinyaller yoluyla güçlü bir yol iletişimi kurulması bekleniyor. Audi e-Tron Sportback, 100 km’ye 4.5 saniyede ulaşıyor. Sitemizi yakından takip edenler bilir teknoloji haberleri kategorisinde daha önceden yayınlamış olduğumuz Çin Pazarı ve Elektrikli Otomobiller ile ilgili bir haber yayımlamıştık buradan onuda okuyabilirsiniz.

“İşte Geleceğin Elektrikli Spor Otomobili: Audi E-Tron Sportback” için 3 yanıt

Arabalar gerçekten harika görünüyor e işin içine alman firması bmw girince kalite kaçınılmaz oluyor. Tebrikler.

Bu araba türkiyeye geliyim diyene kadar demode olur heralde ama son derece şık görünüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir