Kategoriler
İnceleme Oyun

Bubble Witch 3 Saga oyun incelemesi

Balon patlama oyunu olarak geçen serinin 3. Oyunu Bubble Witch 3 Saga yeni sürümü ile karşımızda. Grafikleri ve oyun içerisinde yer alan farklı oyun türleri ile karşımıza çıkan Bubble Witch 3 Saga’da özellikle ana karakter olan Cadı Stella en büyük rakibi olan Wilbur’u yenmek için amansız bir mücadele örneği sergileyecek.
Yeni versiyon ile gelen Bubble Witch 3 Saga’da en önemli özelliğin arkadaşlarınız ile oynanabilir olması oyuna olan ilginin giderek artmasına neden oldu.
Yeni güncelleme ile karşımıza çıkan oyunda cadı karakterinin aynı renkte yer alan baloncukları patlatmak için bir araya getirmesi gerekmektedir. Zorlandığınız bölümlerde sizlere yardımcı olmak için farklı bonuslar sunacak olan Bubble Witch 3 Saga oyununu indirmek için tabletinizden veya cep telefonunuzda Android mağaza üzerinden işlem yapabilirsiniz.

Bubble Witch 3 Saga oyun özellikleri

Sürüm olarak 2,3,3 ile karşımıza çıkan oyunun son güncelleme tarihi 22 Mart 2017’de yapılmıştır. 10 Milyon üzerinden indirilme sayısı ile kullanıcılar tarafından en fazla tercih edilen oyunlar listesinde yer alan Bubble Witch 3 Saga’da oyun içinde satılan öğelerin fiyatları 3.49 TL ile 194.99 TL arasında değişkenlik göstermektedir.
Oyunu telefonunuza indirmek için 56.94 MB’lik bir boş alan bulunması gerekmektedir.700 Bine yakın kullanıcının puan verdiği oyunun 5 üzerinden 4.7 puan aldığını belirtmek istiyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir