Kategoriler
İnceleme

2024 Yılında Bu Altcoin Sınıfı Büyük Artış Yaşayabilir!

2024 Yılında Bu Altcoin Sınıfı Büyük Artış Yaşayabilir!

 

gaziantep escort

2014 yılından beri kripto para haber sitesi olarak hizmet vermekte olan Türkiye’nin ilk kripto para haber kaynaklarından COINTURK, DeFi sektörü ve dikkat çeken bir altcoin hakkında makale hazırladı.

 

Gelecek Tahminleri

 

Piyasada şu anda bir ayı piyasası yaşanıyor ve uzman isimler 2024 yılına kadar belirsiz durumun sürebileceğini ifade ediyor. Bu noktada yükseliş başladığı zaman bazı altcoin sınıflarının dikkat çekebileceği düşünülüyor. Analistlere göre DeFi altcoin’leri bu sınıflardan biri olabilir.

 

DeFi, “Decentralized Finance” teriminin kısaltmasıdır ve merkezi olmayan finans anlamına gelir. DeFi, geleneksel finansal araçların ve hizmetlerin blok zincir teknolojisi ve kripto para birimleri aracılığıyla merkezi olmayan platformlarda sunulması ve yönetilmesini ifade eder. Bu tür platformlar genellikle akıllı sözleşmeler kullanarak işlem yapar ve böylece aracıların veya finansal kuruluşların müdahalesi olmadan finansal işlemleri gerçekleştirmeyi amaçlar.

 

DeFi’nin temel felsefesi, finansal hizmetleri merkezi otoritelerin ve aracıların dışında çalıştırmak ve finansal erişimi küresel olarak genişletmektir. Bununla birlikte, DeFi platformları da riskler içerebilir, örneğin akıllı sözleşme hataları, güvenlik zafiyetleri ve düzenleyici belirsizlikler gibi. Kullanıcılar DeFi platformlarını kullanırken dikkatli olmalı ve riskleri anlamak için gerekli araştırmayı yapmalıdır.

 

Hangi Altcoin Dikkat Çekti?

 

Kripto para piyasalarında sıkça adından bahsettiren kripto yatırımcısı Arthur Cheong, önümüzdeki yıllarda yatırımcılara 100x’e varan kazanç sağlayabilecek fırsatlardan bahsederek açıklamalarında, “Gelecekteki 100x fırsatın çoğunun, risk sermayesi yatırımı ve CEX listesi olmayan zincirlerde bulunacağına kesinlikle inanıyorum. Bu arada çoğu VC kripto para birimi, yalnızca bariz düşük volatilite yüksek FDV (tamamen seyreltilmiş değerleme) token’ları ve airdrop pariteleri tarafından satılması nedeniyle düşüşte olmaya devam edecek.” sözlerini kullandı.

 

DeFi uzmanı kısa bir süre önce, “son derece umut verici” bir proje olduğunu iddia ettiği, 2023’te şu ana kadar önemli bir fiyat artışı gören bulut odaklı merkezi olmayan finans (DeFi) protokolü Akash Network’e (AKT) dikkat çekti.

 

Öte yandan makine öğrenimi ve yapay zekayı (AI) birleştiren Akash Ağı, son 24 saatte %8,8 oranında bir artışla bu yazı kaleme alındığında 1,48 dolar seviyesinden işlem görüyor. Piyasa değerine göre 105. sırada yer alan kripto para birimi, son iki haftada %148’in üzerinde arttı.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir