Kategoriler
Giyilebilir Teknoloji

Yeni Google Daydream View VR

Google ürünlerinden olan Daydream View VR kendini tamamen yenileyerek dün yapmış olduğu etkinlikte özellikleriyle birlikte resmi olarak tanıtıldı.

 

Yeniden tasarlanan Googel Daydream View VR

Google geçtiğimiz yıl içerisinde Google pixel modelleriyle birlikte tanıtmış olduğu Daydream View VR bilindiği üzere sadece Pixel modellerinde kullanılması için olanak tanıyordu. Şimdi ise kendini tamamen yenileyerek diğer cihazlarında kullanabilmesi için yeni bir Daydream View VR ile bizleri karşılıyor.

Tasarım konusunda farklı bir değişikliğe gitmese de üzerine kaplanmış olan yumuşak kumaş kaplama ile farklı bir görünüm kazanmış diyebiliriz. Kontrol olarak ve yetenekleri bakımında farklı bir değişikliğe gitmeyen cihazın donanımsal olarak mercek kısmında önemli bir değişikliğe gittiğini görüyoruz.

Bir öncekine nazaran daha kaliteli bir mercek kullanan Daydream View VR, fiyat konusunda 99 dolarlık etiketiyle kullanıcılara ön siparişe hazır durumda olduğunuda belirtelim.

 

Google’ın bu ürünü şimdilik türkiyede satışa sunulmayacağının altını çizerek sadece 11 ülkede satışa sunulacağını bilmenizi isterim. Ayrıca cihazda 3 renk seçeneği mevcut bunlar Kömür, sis ve mercan olarak belirlenmiş.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir