Kategoriler
Giyilebilir Teknoloji

Samsung’dan yeni akıllı hoparlör çalışması

Akıllı ev teknolojileri konusunda hız kesmeyen ve bu alandaki bir çok rakibe karşı yeni ürün geliştirmeye çalışan Samsung yeni akıllı hoparlörü ile ilgili çalışmalarının olduğunu açıkladı.

Samsung,Google Home karşı özellikle akıllı hoparlör konusunda ciddi bir çalışma içerisine girdiğini açıkladı. Samsung yeni ürün gamının kısa bir süre sonra kullanılmaya başlanmasının olası olduğunu belirtti. Dün tanıtımını yaptığı Note 8 ardından çalışmalarına hız kesmeden devam eden Samsung yenilikçi teknoloji atılımlarına devam ediyor.

Samsung akıllı hoparlör müjdesi verdi

Samsung’un mobil üretim dışı görevlisi D.J. Koh, akıllı ev teknolojilerinde akıllı hoparlörün kısa süre sonra tanıtılacağının altını çizdi. D.J. Koh, yaptığı açıklamada Samsung akıllı ev teknolojilerinde kullanıcılarına gerçekten ciddi ve sağlam bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Daha ötesi akıllı ev teknolojilerinde akıllı hoparlör ile bu alanda en önemli firma olarak ön plana çıkmayı hedefliyoruz. Dolayısı ile çalışmalarımızı bu doğrultuda hassasiyet ile yürütmekteyiz şeklinde konuştu.

Kısa bir süre sonra tanıtımı ile ilgili müjdenin ardından Samsung’un bu alandaki en ciddi rakiplerinden bir tanesi ise Google Home. Oldukça popüler olan Google Home akıllı ev teknolojisi Samsung’u çok zorlayacak gibi gözükmekte.

Akıllı hoparlör konusunda çok fazla detay verilmez iken Samsung’un Bixby kişisel asistanını da arkasına alacağı gelen bilgiler arasında. Bildiğiniz gibi Bixby 200 ülkede daha aktif hale getirilerek oldukça önemli bir adım daha attı.

Samsung akıllı hoparlör konusunda Google Home dışındaki çok ciddi bir rakip olan Amazon Echo ile Apple HomePod gibi diğer rakipleri de göz önünde tutması kaçınılmaz olacaktır.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir