Kategoriler
Giyilebilir Teknoloji

Gear Fit 2 Pro bekleyenler için üzücü haber

Son gelen bilgiler ışığında giyilebilir Teknolojisinde Samsung’un önemli ürünlerinden biri olan Gear Fit 2 Pro için üzücü bir haber. Gear Fit 2 Pro önceki cihaza göre daha pahalı olarak gelecek.

Samsung giyilebilir teknoloji alanındaki yeniliklerine bir yenisini daha eklemeyi planlıyor. Çıkarmaya hazırlandığı Tizen işletim sistemli yeni cihazı olacak olan Gear Fit 2 Pro için geri sayım başlarken cihazın önceki ürünlerden daha farklı bir fiyat politikası ile kullanıcılara sunulacak. 2 Ağustos’ta Galaxy Note 8 ile aynı anda tanıtılacak ve piyasaya sürülecek cihaz fiyatı ile el yakacak gibi gözükmekte.

Gear Fit 2 Pro fiyatı

Gelen bilgiler doğrultusunda yeni ürün olan Gear Fit 2 Pro önceki ürün olan Gear Fit 2 den 20 dolar kadar yüksek fiyatı ile pazar etiketi görecek. Bildiğiniz gibi Gear Fit 2’nin etiket fiyatı 177 dolar ile sunulmuşken gelecek ürün etiket fiyatı ise 199 dolar olarak belirlendi. Peki Samsung aradaki 20 dolar olan fiyat karşılığında Gear Fit 2 Pro da ne gibi değişiklikler yaptı.

Gear Fit 2 Pro farkı

Samsung aradaki fiyat artışı karşısında yeni cihazında tasarımı tamamen değiştirecek ve cihazın kordonunu daha sağlam hale getirecek. Ayrıca cihazda suya karşı dayanıklılık arttırılarak direkt dalış yapanlar veya normal yüzme şeklinde kullananların ihtiyaçları kadar iyileştirme yapılmış. Samsung’un cihazda kullanıcılarını memnun etme çabalarından bir diğeri ise Gear Fit 2 Pro da müzik dosyalarını oynatabileceğiniz gibi Spotify aracılığı ile çevrimdışı olarak şarkı dinleyebilme özelliği getirilmiş.

Giyilebilir Teknoloji kullananlar tıpkı cep telefonu gibi bu ürün için de geri saymaya başlamıştır. 20 dolar gibi bir fark ile kullanıcılar ile buluşacak cihaz sundu kullanım ayrıcalıkları ile bakıldığında aslında çok uçuk bir rakam değil. Fakat ülkemizdeki dolar fiyatının dalgalanması bu cihazı pahalı kılıyor sanırım. 2 gün sonra tanıtımı yapılacak olan ve piyasaya sürülecek olan Gear Fit 2 Pro ve Galax Note 8 için bizler de sabırsızlık ile beklemekteyiz.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir