Kategoriler
Giyilebilir Teknoloji

Apple Uyku Koçu Beddit’i Satın Aldı

Apple Uyku Koçu Beddit’i Satın Alarak bünyesine yeni bir ürün daha katmış oldu bundan böyle uyurken uyku koçunuz Apple tarafından sağlanacak.

Apple Uyku Koçu Beddit ile rahat uyuyun

Beddit bir uyku koçudur. Yaşam tarzımıza göre artık her şeyin bir profesyonel tarafından yönlendirildiği bir gerçek. Yaşam koçum şöyle dedi, beslenme koçum bunu ye dedi, sağlık koçum bunları yap dedi vs birçok koçumuz var artık. Ve uyku koçumuz da Beddit den.

Beddit uygulaması hakkında kısaca bilgi verecek olursak net olarak görevi uyku koçluğu dur. Yani Beddit uykunuzu profesyonel olarak düzenler. Bunu da ister iseniz kişiselleştirebilir’siniz. Ve Beddit SmartAlarm ise sizi uykudan uyandırmak için en uygun zamanı tespit eder ve doğru yöntemini sunar. Daha iyi uyku izleme için Beddit 3 yatak örtüsü altına yerleştirme ile sağlanıyor.

apple-beddit
apple-beddit

Beddit teknolojisi ballistocardiography (BCG) olarak bilinen bilimsel bir ilkeye dayanıyor. Beddit, gece boyunca kalp atışlarınızı ve solunum döngüsünü izliyor. Beddit IOS yazılım desteği ile çalışır.

Çıkan haberlere göre büyük yazılım firması olan Apple Beddit’i satın aldı. Beddit, iOS ve Apple Watch ile uyumlu çalışan uyku izleme donanımını sattı. Beddit bu haber üzerine kendi web sitesinde gizlilik politikasın da değişikliliğe giderek kişisel verilerinizin artık Apple tarafından toplanacağını ve kullanılabileceğini belirtti. Eğer uyku koçuna ihtiyaç duyuyor ve uykularım artık bir düzene girsin istiyorsanız sizin de en iyi tercihiniz bir Beddit 3 olabilir. Nereden alabilirim diyorsanız ürün için satın alma işlemi Apple çevrim içi mağazalarında bulunmakta. İyi uykular…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir