Kategoriler
Genel

Survivor Aziz Kimdir? Kaç Yaşında?

Survivor Aziz çoğu insan tarafından merak ediliyor. Aziz Survivor araştırması sıklıkla yapılıyor. Kendisinin kaç yaşında olduğu, nereli olduğu, eğitimi ve yaşamı hakkında merak edilen pek çok ayrıntı bulunuyor. Detayları sizler için araştırdık.

 

Survivor Aziz Kimdir?

Survivor 2023 döneminde Gönüllüler takımında yarışan Aziz’in kim olduğu izleyenler tarafından araştırılmaktadır. Aziz Ozan Dilber kimdir ve kaç yaşında gibi araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Peki, Survivor Aziz kimdir? Aziz Survivor, 2023 senesindeki Survivor yarışmasına katılmış ve Gönüllüler takımında yer almıştır. Yaşamış olduğu polemiklerle dikkat çeken Aziz’in yaşamı, yaşı, doğum yeri ve mesleği izleyiciler tarafından sorgulanmaktadır. Peki, Aziz Ozan Dilber kaç yaşındadır, kendisinin mesleği nedir ve nerelidir?

 

Survivor Aziz Biyografisi

https://www.high-endrolex.com/26

Survivor yarışmacıları her sene sıklıkla merak ediliyor. Acun Ilıcalı tarafından sunulan yarışmak, her yıl geniş izleyici kitlesine erişiyor. Ünlüler ve gönüllüler takımları ile dikkat çeken yarışma, Türk halkının sevilen programlarından biri oluyor. Survivor Aziz, 2023 senesi itibariyle 27 yaşındadır. 2023 yılındaki Survivor yarışmasına dahil olmuş ve Gönüllüler takımından mücadele etmiştir. Sivas’ta dünyaya gelmiştir. Mezun olduğu lisenin ismi ise Özdemir Sabancı Emirgan Lisesi şeklindedir. Liseyi başarı ile bitirdikten sonra Aziz Ozan Dilber, tercihini hukuk fakültesinden yana kullanmıştır. 2017 senesinde ise Kocaeli Üniversitesinin Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur. Mesleği ise avukatlık ve yazarlıktır. Instagram hesabı da @azizozandilber şeklindedir.

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir