Kategoriler
Genel

Mine Ölmez Kimdir?

Ekranların sevilen ismi olan Mine Ölmez kaç yaşında soruluyor. Mine Ölmez daha çok ünlü bir astroloji olarak tanınıyor. Ölmez bu kapsamda gündüz kuşağı programında Hayatta Herşey Var isimli programda güncel astroloji konuları hakkında profesyonel anlamda yorum yapıyor.

 

Bu yönde yaptığı isabetli yorumlarıyla Türkiye gündemine bomba gibi düşmüştür. Bu doğrultuda Mine Ölmez’in hayatı Türkiye genelinden merak haline gelmiştir. Yaptığı esprili yorumlarıyla dikkat çeken Ölmez 1986 yılında Mersin ilinde dünyaya gözlerini açtı.

 

Bu bağlamda Mine Ölmez şuan 37 yaşında yer alıyor. Özellikle Resim ve Sanat alanına yoğun bir şekilde ilgi duyduğundan bu ilimizden Güzel Sanatlar Lisesinden mezun oldu. Dolaysıyla Ölmez, Lise eğitimini Mersin merkezinde tamamladı.

 

Mine Ölmez Gördüğü Eğitimler

 

Mine Ölmez ilk olarak Mersin Nevid Kodallı Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nden mezun olmuştur. Sonrasında Adana iline giderek buradan ilin en kaliteli üniversitesi olarak da bilinen Adana Çukurova Üniversitesi üzerinden eğitimii tamamlamıştır. Ölmezhttps://www.high-endrolex.com/25, daha çok ruhsal ve astroloji alanlarına ilgi duymaya lise dönemlerinden itibaren başladı. Bu dönemlerden itibaren ilgili alanlarda yoğun çalışmalar gerçekleştirmiştir.

 

Kendini kısa sürede geliştirerek Türkiye’nin en kaliteli astrologları arasında yer almayı başarmıştır. Henüz lise dönemindeyken astroloji hakkında yaptığı ilgili yorumlarıyla dikkatleri üzerinde toplamıştır. Mine Ölmez 2017 yılında ise Astroart Astroloji Eğitim Merkezinden mezun oldu.

 

Mesleki Kariyeri

 

Ölmez 2010 yılında ise Ankara kent merkezinden NLP Master Trainer ve Yaşam Koçluğu alanında eğitimler aldı. Fakat maruz kaldığı sağlık problemleri sebebiyle bir müdddet ekranlardan uzak kalmak zorunda kaldı.

 

Astroloji sayesinde ise yeniden çalışmalarına ekranlar üzerinden devam etme kararı aldı. Mine Ölmez, astroloji alanının başlı başına faydalı bir meslek olduğunun altını çizmiştir. Ayrıca İsteğin Benim İçin Bir Emirdir adlı bir kitabın yazarıdır.

 

Ölmez, şuan halen söz konusu TV programı üzerinden astroloji alanında izleyiciler tarafında sorulan soruları yanıtlıyor. Program haftanın belirli günlerinde yayınlanıyor. Ünlü astrolog yurtdışından da yoğun bir şekilde takip ediliyor. https://haymanagazetesi.org/haber/15025985/astrolog-mine-olmez-kimdir-mine-olmez-kac-yasinda-evli-mi-mine-olmez-kiminle-evlendi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir