Kategoriler
Genel

Sadakatin Sembolü Tria Yüzük

Yakın zamana kadar kadınlar tarafından her ne kadar tek taş pırlanta yüzükler tercih edilse de artık bu seçimleri eskide kaldı. Tek taş yüzüğü beş taş yüzük takip etmiş bir süre sonra onun da popülaritesi zayıflamıştı. Şimdilerde ise gerek evlilik tekliflerinde gerekse doğum günü gibi özel günlerde hediye etmek için alınan tria yüzük modelleri nadide ürünlerden bir tanesi haline geldi. 

kayseri escort

Tria Yüzük ve Anlamı

Üzerinde taşımış olduğu üçtaş ile karşı tarafa “dün, bugün ve yarın” mesajını veren tria yüzük pırlantanın da şıklığı ile birleşince eşsiz bir zarafete ulaşırken taşıdığı anlam ile sadakati simgeliyor. 

Tria yüzük tasarımları yapılırken her kesime hitap edenler düşünülmüş. Sadelikten yana olanlar için minik pırlanta taşlar ile süslenmiş tria yüzükler üretilirken, gösterişli tasarımlara düşkün olanlar da düşünülmüş. Onlar için de oldukça göze çarpan büyük pırlanta taşlar kullanılarak üretilen tria yüzükler seçkin kuyumcularda mevcuttur. Bu eşsiz ürün hakkında bilgi ve satın almak için https://www.lizaypirlanta.com/pirlanta-tria-yuzuk  sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir