Kategoriler
Genel

Kablonet İle Hızlı İnternet Zamanı

Eski adıyla Uydunet yeni adıyla Kablonet olarak duyurulan, Türksat AŞ tarafından işletilen, Türkiye’de internet sağlayıcılar arasında adını duymakta olduğunuz markalardan biridir. Pek çok firma arasında kendi adını duyurmayı başaran, gücüyle ve internet hizmetleri noktasında hizmet verdiği müşteri memnuniyetiyle beraber güçlü bir altyapısı sayesinde her zaman fark yaratıyor. Son zamanlarda da Fiber İnternet altyapısı sağladığı müşterilerine hem hızlı interneti getiriyor hem de en uygun fiyatlarla internet sahibi olmasını hedefliyor.

İnternet, televizyon hizmetleri sağlayan Kablonet ile birlikte çalışmak istediğinizde, bu altyapının sizin bölgenizde olması gerekmektedir. Ülkemizde de 20’nin üzerinde şehirde hizmet sağlayan Kablonet ile beraber sinyaller doğrultusunda internet hizmetini uydudan direkt olarak alabiliyorsunuz. Türksat uydularıyla beraber sinyalleri alabilinen her şehirde, Kablonet internet sağlayıcısı sunulmaktadır. Hem bu sayede hava koşullarından dolayı internetin yavaşlaması ya da kesilmesi gibi bir durum da söz konusu olmamaktadır.

Kablonet Artık Sosyal Medyada!

Türkiye’nin farklı birçok şehirlerine hizmet veren, internet hızı en az 20 Mbps olan ve her daim hızlı kalacak bir altyapıyla beraber telekomünikasyon hizmeti sağlayan Kablonet ile birlikte siz de mutlu olun. Kablonet Facebook hesapları üzerinden, sayfa üzerinde sağladıkları tüm haberler, duyurular ve bilgi paylaşımlarıyla beraber merak edilen her konuya cevap verebiliyorlar.

En başarılı yanlarından biri de hızlı interneti uydu üzerinden verebilir olmalarıdır. Türksat uydularıyla beraber Kablo TV ve internet noktasında hizmet alacağınız Kablonet Twitterhesaplarından da an ve an takip edebilir, kampanya ve indirimleri de anında görebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir