Kategoriler
Genel

Galatasaray – Başakşehir Maçında Yaşar Kemal Uğurlu Düdük Çalacak

Galatasaray – Başakşehir Maçında Yaşar Kemal Uğurlu Düdük Çalacak

Haftanın açılış maçında tüm yaşanacaklar merakla bekleniyor. Sahada ve yönetim Yaşar Kemal Uğurlu ve ekibi tarafında olacak. Son zamanlarda sıklıkla eleştirilen hakemlerin bu karşılaşmada nasıl bir performans sergileyecekleri de merak ediliyor. Dikkatleri üzerine toplayan süreçte her yaşananı kesintisiz takip edebilirsiniz. Betpas fırsatları sürekli büyüyor. Süper Lig 12. Hafta maçı Galatasaray – Başakşehir maçı ile başlayacak. Evinde yenilmeyen sarı kırmızı ekip karşısında bu yıl çıktığı son 9 maçı kaybetmeyen bir ekip var. Bu zorlu karşılaşmadan çıkacak olan sonucu yakından takip edebilirsiniz. Beklentileri karşılayacak bir deneyimin yaşanması bekleniyor. Her anlamda özel bir deneyim olacak.

Birçok Oyuncusundan Yoksun Galatasaray Var

Milli takım arasında en çok kaybı yaşayan takım kuşkusuz Galatasaray oldu. Oyuncuların sakat olarak dönmesinin ardından takımdaki düzende tamamen bozulmuş oldu. Özellikle de gol yollarında sıkıntı çekmemek adına Babel’in maça yetiştirilmesi için özel çaba harcanıyor. Aksi halde bu bölgede Adem ile sahaya çıkılacak. Başakşehir ise kalesindeki gol sayısını azaltan takımlardan biri oldu. Lige kötü ir başlangıç yapmış olsalar da aldıkları galibiyetlerle durumu düzeltmeyi başardılar. Şuan rakipleri ile aynı sıraya geldiler. Okan Buruk yönetimindeki takım oyun anlayışını oturttu. Genç teknik adamın eski takımı karşısında neler yapacağı da merakla bekleniyor. Günün ilgi odaklarından biri haline gelecek.

Kora Kor Geçecek Mücadelede Kritik 3 Puan

Liderlik yarışında bugüne kadar yapmış oldukları puan kayıplarını tekrar etmek istemeyen iki takımın sahadaki performansı dikkat çekici bir hal alacak. Performanslarından en iyi sonucu çıkarmak istiyorlar. İzleyicileri bekleyen kritik bir süreç bulunuyor. Sahada ortaya koyulacak olan performansın düzeyi de aynı şekilde merak edilenler arasında. Maç boyu ciddi bir rekabet yaşanacak. Son yılların şampiyonluk yolundaki iki yarışmacısı bir kez daha karşı karşıya geliyor. Alınacak sonuç ile beraber bir takım hedeflerine bir adım daha yaklaşmış olacak. Bu zorlu engeli kayıpsız dönemin iki takım adına büyük avantaj sağlayacağını kolaylıkla söyleyebiliriz. Futbol severler adına keyifli bi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir