Kategoriler
Genel

Burak Yılmaz, “Ben Beşiktaşlıyım” Sözü İle Zirveye Oturdu

Beşiktaş ile Konyaspor maçı önemli gelişmelere de sahne oldu. Maçın önüne geçen bir olayda yaşandı. “Ben Beşiktaşlıyım” sözünü getiren ve ülkede bir anda en çok konuşulan konu hale gelmesine neden olay vardı. Beşiktaş kafilesinin Konya’ya gelmesi ile ortaya çıkan taraftar – Burak Yılmaz arasındaki durum giderek büyüdü bir taraftarın hırsız olarak seslenmesinin ardından kalan bütün taraftarların oyuncuya sahip çıkması desteği çığ gibi büyüttü. Bu desteğin bu kadar büyümesinde maç sonu Burak Yılmaz’ın açıklamaları da ön plana çıktı. Attığı golle beraber hem gol suskunluğunu bozdu hem de basın mensupları karşısındaki suskunluğunu bozdu. Restbet kalitesi ile fark yaratıyor.

İşte Gündem Olan Burak Yılmaz Sözleri

Maçın ardından binlerce taraftarın desteğini kazanan ve bir anda ülke gündemine oturan konuşma oldu. İşte Burak Yılmaz’ın o sözleri: “Ben de taştan bir insan değilim. Benim de duygularım var. Kaptanım, sahaya en önde çıkanım, dik durmak gerekiyor. Karakter koymak gerekiyor. Ben Beşiktaşlıyım, bunu diğer takımlarda da söyledim.” Böylelikle destek çığ gibi büyüdü. Haftaya iç sahada oynanacak olan maçta da oyuncu için özel bir hazırlığın olduğu gelen haberler arasında yer alıyor. Taraftarın başarılı ismi bir kez daha bağrına basması ile beraber bu sorunun tamamen rafa kaldırılması bekleniyor. Teknik heyetin vermiş olduğu destekte oyuncuyu rahatlatıyor.

Kısa Sürede 40 Binden Fazla Paylaşıldı

Bir sözü ile geceye damgasını vuran Burak Yılmaz’ın sözü çok kısa sürede 40 binden fazla paylaşıldı. Buda önemli rekorlar arasındaki yerini almış oldu. Oyuncunu iyi performansıyla beraber katlanan bu destek kendisini hissettirmeye devam edecek. Konyaspor karşısında gelen galibiyet ise Burak Yılmaz’ın ayağından oldu. Son haftalarda ligde gol bulamazken, bu maçla beraber yeniden çıkışa geçmesi bekleniyor. Taraftarın oyuncu üzerinde kenetlenmiş olması da hırsını artıran en önemli konulardan biri olacak. Sahada daha aktif ve hırslı olması bekleniyor. Tüm yaşananlar yine yakından takip edilecek. Sizlerde sürece uzak kalmayacaksınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir